Kinderfeestje in Den Bosch


Een kinderfeestje in Den Bosch organiseren kan een flinke uitdaging zijn, maar het kan ook een van de leukste dingen zijn die je doet! Of je nu een speurtocht door de stad plant, een creatieve knutselmiddag organiseert of een thematisch feestje in het park houdt – er zijn zóveel mogelijkheden om van die speciale dag een onvergetelijke ervaring voor je kiddo te maken. Dus maak je klaar voor een avontuur vol lachen, plezier en heel veel taart, want hier komen de beste tips en ideeën om het perfecte kinderfeestje te organiseren in ons gezellige Den Bosch!

PS. Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan vooral even naar onze handige Google Maps -lijst onderin!

Bounce Valley Den Bosch 4
Bounce Valley Den Bosch 1

Alle energie eruit bij Bounce Valley Den Bosch


Bounce Valley Den Bosch is dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en waar plezier ze gegarandeerd plezier hebben Stel je een gigantische hal (lees: 2.000m2) vol kleurrijke springkussens, uitdagende obstakels en spannende glijbanen voor – een paradijs voor kinderen! Of de kids nu een ervaren springers zijn of voor het eerst hun stuiterkunsten laten zien, bij Bounce Valley kan het allemaal. Kies daarnaast uit verschillende arrangementen. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen ouders relaxen met een kop koffie in de aparte lounge of in het gedeelte met uitzicht van boven op het springkussenpark. Bounce Valley is de perfecte locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje in Den Bosch!

Bounce Valley Den Bosch | Veldweg 22, Hedel

Kindertheater Pietepaf in Den Bosch
Kindertheater Pietepaf kinderfeestje in Den Bosch

Sprookjes bij Kindertheater Pietepaf


Een keer een ander soort kinderfeestje in Den Bosch: Kindertheater Pietepaf is een magische plek waar verhalen tot leven komen en fantasieën werkelijkheid worden. Dit charmante theater vertoont bestaande sprookjes die worden herschreven tot de tijd van nu – met liedjes natuurlijk. Speciaal ontworpen voor jonge kinderen, met interactieve elementen die hun verbeelding prikkelen. Elk bezoek aan Pietepaf belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor kinderen. Na de voorstelling krijgt de jarige job een cadeau van de acteurs en wordt er uiteraard gezonden. Vervolgens is er nog een workshop van 60 minuten met verschillende theateropdrachten. Een bezoek aan dit theater is de perfecte manier om een geslaagd kinderfeestje te verzorgen!

Kindertheater Pietepaf | Stoofstraat 24

Coco Balu Kinderfeestje in Den Bosch
Coco Balu Jewelry Den Bosch

Zelf sieraden maken met CocO Balu


Bij Coco Balu Jewelry kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens een speciale sieradenworkshop. Tijdens deze leuke activiteit leren kinderen hoe ze hun eigen unieke armbandjes kunnen maken, onder begeleiding van eigenaresse Brendy. Het kiezen van kleurrijke kralen, bedeltjes en andere materialen zorgt voor een persoonlijke touch aan elk ontwerp. De kinderworkshop is vanaf 8 jaar en zes personen. Na dit feestje met Coco Balu gaat iedereen naar huis met prachtige, zelfgemaakte sieraden. Een perfect idee voor een onvergetelijk kinderfeestje! 

Meer inspiratie voor een leuk kinderfeestje in Den Bosch


Natuurlijk zijn er nog véél meer te gekke opties voor een leuk kinderfeestje in Den Bosch. We hebben een aantal op een rijtje gezet via onze Google Maps-lijst. Ook handig om op te slaan! We hebben geprobeerd het zoveel mogelijk op leeftijd te ordenen. Mocht er iets niet kloppen (of heb je nog meer tips – ouders zullen je dankbaar zijn), laat het vooral even weten! 

Fotocredits: Den Bosch CIty, Coco Balu Jewelry, Bounce Valley Den Bosch

We hebben nog meer plekken voor jullie op een rijtje gezet,
een gemakkelijk kaartje met alle locaties voor een te gek kinderfeestje!

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.