Muzikale circus bij de Verkadefabriek


Een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze – Carrousel des Moutons verbaast en verwondert je. De familie-kerstvoorstelling van D’irque en Fien komt in de kerstvakantie naar de Verkadefabriek. Een muzikale circusvoorstelling voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

een circus-, muziek- en theatervoorstelling zonder woorden, voor de hele familie


Carrousel des moutons is circus van hier en nu: met de pure kracht van circus, maar ook teder en met souplesse. Kunst- en vliegwerk, maar ook een flinke portie is wat het Belgische duo D’irque en Fien naar De Verkadefabriek brengt. De voorstellingen van D’irque en Fien zijn poëtisch en ontroerend. Ze prikkelen ieders kinderlijke ziel. Ooit, na een optreden, vonden ze een briefje onder de ruitenwisser: “Merci de magnier la poésie comme ca… vous êtes des créateurd de bonheur!” – “Dank u voor het vergroten van de poëzie. Jullie zijn scheppers van geluk!”

Op 27, 28 en 29 december is er na afloop van de middagvoorstelling een circusworkshop door Jeugdcircus Pippin. Zij laten zien hoe je de show steelt met eenwielers, jongleerspullen en andere circusmaterialen. Meedoen is gratis.

Carrousel des moutons - Beausobre (c) LauraGilli-22 kopie

Praktische info: Carrousel des moutons 


De circusvoorstelling in De Verkadefabriek is te zien van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december. Kaarten zijn €22 (normaal), €20 (supporter), €10 (kind) en €10 (student).

Tijden:
Ma 26 dec 16.00u
Di 27 dec 15.00u
Wo 28 dec 15.00u en 19.30u
Do 29 dec 15.00u
Vr 30 dec 15.00u 19.30u

De Verkadefabriek: tickets

Fotocredits: Laura Gilli

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok