Waar kun je waxen in Den Bosch?


Het mooie weer komt eraan – hoog tijd om afscheid te nemen van ongewenste haartjes en jezelf te trakteren op een zijdezachte huid. Den Bosch heeft een aantal fijne waxsalons waar je terecht kan. Onze handige Google Maps-lijst met de alle locaties in de Den Bosch helpt je snel en gemakkelijk naar een salon bij jou in de buurt. Dus zet die scheermesjes opzij en ontdek waar je in Den Bosch terecht kunt voor een vlekkeloos gladde huid.

Waxana Waxsalons in Den Bosch
Waxana Den Bosch City

1. Waxana


Ana van Waxana weet precies wat ze doet en geloof ons, dat wil je als het om waxen gaat. Zowel vrouwen als mannen kunnen hier terecht voor een professionele en gentil waxbehandeling. Van Brazilian tot Boyzilian, wenkbrauwen of bovenlip, Ana haalt alle ongewenste haartjes weg met een precisie van heb-ik-jou-daar. Bovendien blijven de haartjes lang weg (3 tot 6 weken) dankzij haar aftercare, heb je geen vervelende stoppels en komen haartjes zachter terug of zelfs helemaal niet. First timer? Geen zorgen, want hier wordt ervoor gezorgd dat jij je op je gemak voelt!

2. No-Hair studio Den Bosch


Bij No-Hair Studio Den Bosch ben je aan het juiste adres voor zowel waxen als definitief ontharen met IPL-behandelingen. Hun ervaren medewerkers zorgen voor een zo pijnloos mogelijke ervaring en een gegarandeerd mooi eindresultaat. Kies voor een tijdelijke waxbeurt of permanente ontharing, hoe dan ook biedt No-Hair professionele zorg en een gladde huid. Klaar om afscheid te nemen van ongewenste haartjes? Bezoek No-Hair Studio Den Bosch voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Nog meer waxsalons in Den Bosch en omstreken


We hebben geprobeerd zo’n compleet mogelijke lijst te maken met waar je terecht kan voor een goede waxbeurt in Den Bosch. In onze Google Maps-lijst (ook handig om op te slaan) vind je waxsalons in Den Bosch, Rosmalen en Vught. Mis je er eentje? Laat het ons weten! Dan updaten we de boel weer.

Happy Summer!

Fotocredits: Waxana

We hebben nog meer plekken voor jullie op een rijtje gezet,
een gemakkelijk kaartje met alle waxsalons in Den Bosch!

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.