Kennen jullie het Prins Peer embleem al?

Met dit draaibaar embleem, kunde aangeven of je bezet bent of free Like a bird?!
Dus houdoe openingszinnen en versiertrucs ge wit meteen of ge kan scoren of niet! Ut is tenslotte ut (t)inder of t ander.

Ok fijn het embleem kunde ook zo draaien dat d’n oetel een kroontje op zijn neus het of een Peerke!
Witte meteen wie er van boven de rivieren komt en wie niet, want alsde een Oeteldonker bent dan het d’n Oetel een Peer op zijn neus en eerde burgervaojer Peer van den Muggenheuvel. Staat ie op ’n kroontje dan denken ze dat ze prinsen zijn en komen ze van boven de rivieren. Dus die mee een kroontje lekker laten lopen 😉

De Prins Peer emblemen zijn exclusief verkrijgbaar op prinspeer.nl en bij HoofsBestelde oe embleempje voor 17:00 uur, hedde ze de volgende dag in huis verzending is gratis. Let op laatste bestelmogelijkheid is woensdag 4 februari.

Ok gaaf er is ook een limeted edition Kielsweater gemaakt made by EVIL en… 

..Ge raait ut nooit… Wij mogen 1 kielsweater weggeven… Maar da is nog niet alles het feest houdt niet op. We mogen ook nog 1x een limited edition gouden prins peer embleem weggeven en 3x standaard Prins Peer emblemen.

Wat moet je doen om te winnen? Like de Prins Peer FB pagina, deel dit bericht, tag jou favoriete boerke of durske en win!

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok