Ga je dit jaar voor een echte kerstboom? Bij deze boeren en winkels in en rondom Den Bosch kun je terecht!


Ga voor de ultieme Wham-vibes deze dagen. Romantisch met lover, kinderen of vrienden een kerstboom in huis halen bij de boer of een tuincentrum. In deze blog lees je enkele adviezen, maar uiteraard ben je op meerdere locaties aan het juiste adres. Bekijk meteen onze Google Maps-lijst voor een overzicht waar je jouw toekomstige kerstboom koopt. Heb je suggesties ter aanvulling van deze lijst? Deel ze met ons!

Den Dungen Flaas kerstbomen

Bij de boer in Den Dungen

 

Op de kruising van de straten Reijndersveld en Flaas in Den Dungen, tref je een bijzonder vriendelijke boer. Hij handelt al jaren in kerstbomen. Vroeger stond hij op de markt in Den Bosch, waar hij het op 24 december nog voor elkaar kreeg om de Bosschenaren van de mooiste kerstbomen te voorzien. Inmiddels koop je op zijn eigen erf prachtige bomen. Verwacht hier geen show met opblaaskerstmannen en een winkel vol tierlantijntjes, maar wel een gezellige klets met de boer himself

Flaas 11, Den Dungen

Kerstbomen uit Den Dungen

Joris verkoopt bomen, decoraties en nog veel meer


Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen heeft een bijzonder grote collectie aan bomen. Alle Nordmann-bomen zijn hier precies op lengte en soort gesorteerd. Veel bomen zijn ook al netjes verpakt en daarom makkelijk mee te nemen. Het terrein is groot en heeft daarom ook ruimte voor een winkeltje. Hier koop je mooie kerstballen, kerstboomstandaarden en andere decoratie die niet mag ontbreken in jouw huis. Heb je geen tijd of vervoer om een kerstboom op te halen? Dan komt Joris de kerstboom gewoon bij je afleveren. Binnen een straal van 25 km rondom zijn erf in Berlicum, bezorgt hij ook nog eens gratis. Maar geloof mij: er naartoe gaan is veel gezelliger. 

Werststeeg 67, Berlicum

Berlicum kerstbomen Joris Den Bosch City
Joris van Roosmalen Berlicum kerstbomen

Twee kerstbomenhandelaren aan de rotonde bij Rosmalen


Op dit rotonde nabij de Herven, Groote Wielen en het centrum van Rosmalen, vind je twee locaties naast elkaar waar kerstbomen worden verkocht. Wij gingen op bezoek bij de boer aan de rechterkant, waar ook de schattige Nobilis-boompjes werden verkocht. Je hoeft hier niet meteen de boom mee naar huis te nemen, als dat voor jou lastig is. De kerstbomenverkopers zorgen er namelijk voor dat de boom in goede staat bij jou thuis worden gebracht. Vanuit hier ben je snel bij het tuincentrum Intratuin. Bij Intratuin koop je de tofste kerstballen om jouw boom helemaal aan te kleden. 

Aziëlaan 26, Rosmalen

Kerstbomen kopen in Rosmalen Den Bosch City
Rosmalen kerstbomen Den Bosch City

Tuincentra Intratuin en Groenrijk met de mooiste kerstshows


Voor geen enkele Bosschenaar zijn de tuincentra Intratuin en GroenRijk onbekend gebied. Het hele jaar door kun je hier een scala aan planten, bloemen en zelfs nieuwe huisdieren kopen. Elke winter transformeren Intratuin en GroenRijk in een Winter Wonderland, mét kerstshow! Echte kerstbomen worden tentoongesteld, maar ook de nodige kerstdecoraties maken plaats in de schappen. 

Intratuin: Blauwe Sluisweg 3, Rosmalen
GroenRijk: Graafseweg 244, Den Bosch

Ook bij een bouwmarkt koop je een boom


De bouwmarkten blijven niet achter in het verkopen van kerstbomen. Bij de Gamma en Praxis vind je eveneens een grote collectie aan kerstbomen. Makkelijk om te combineren met je zoektocht naar bouwmaterialen. Gamma is dichtbij het centrum van Den Bosch. Door de kleurrijke verlichting buiten, is het kopen van een kerstboom een heus feestje hier. Bij de Praxis sta je direct naast de oliebollenkraam. Lastig als je de verleiding niet kan weerstaan, maar wel erg lekker.

Gamma: Vogelstraat 20, Den Bosch
Praxis: Balkweg 13, Den Bosch

Ontdek shoppen buiten de stad

 

Vind jij het ook zo gezellig om buiten de binnenstad te winkelen? Lees dan ook onze blog over Boerderijwinkels. Je hoeft niet ver weg voor nieuwe belevingen!

Fotocredits: Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.