Trots


Hell yeah, baby- en kinderwinkel Moeders Mooiste heeft een zusje gekregen en ze heet: TROTS. En trots mogen ze zijn op deze mega toffe winkel! De winkel is net als Moeders Mooiste gevestigd in de Vughterstraat.

Bij Trots kun je o.a. kleding voor je kroost shoppen van 4 tot 14 jaar. Ze verkopen veel verschillende bekende merken zoals IKKS, Maison Scotch, Mini Rodini en binnenkort komen er nog een paar gave hippe Scandinavische merken bij!

Trots Den Bosch City

Shoppen terwijl de kids spelen


Naast toffe outfits shop je hier ook accessoires voor op de kinderkamer, kinderspeelgoed, en leuke boekjes om uit voor te lezen die ook nog eens prachtig zijn als eye-catcher in de kinderkamer!

Het is hier heerlijk shoppen voor of met je kids. Terwijl jij leuke outfits uitkiest, kunnen de kids zichzelf vermaken in de speelhoek.

Kapper & kinderfeestjes


Naar de kapper met kids een drama? Bij deze winkel niet! Op woensdag tussen 12:00 en 16.00  is er een kinderkapper aanwezig die de coupe van je kroost kortwiekt! Veertjes of kleurtjes in het haar? Kan allemaal! De Kinderkapper zit voor ze klaar, dus neem alle kids mee om de beurt knippen, limonade drinken en spelen in de speelhoek. Top. 

Kinderfeestje organiseren? Bij Trots hebben ze nog een vrije ruimte, die ze in de toekomst ook gaan gebruiken voor kinderfeestjes. Voor meer info neem contact op met de winkel.

Kado voor de kids


Zelf nog geen kids, maar wel een kado voor een kinderpartijtje nodig, je scoort bij Trots zeker te weten een cool kado! Kortom Trots is misschien wel de meest kidsproof shop van Den Bosch! Opzoek naar een leuk kraamcadeau? lees dan deze blog ook eens!
 

Trots: Vughterstraat 88B

Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok