Minicamping Bokhoven aan de Maas


Minicamping Bokhoven heeft begin juli zijn poorten geopend voor campingliefhebbers. Deze gloednieuwe camping in onze Bossche gemeente ligt direct aan de Maas. Ideaal voor een minivakantie of weekendje weg op een wel heel idyllisch plekje vlakbij Den Bosch.

Met 13 kampeerspots is gemeente Den Bosch een unieke vakantieplek rijker. De camping is omgeven door natuur en ligt meteen aan de Maas. Je tentje of caravan plaats je op een grasweide, uitkijkend op de Maas, Ammerzoden en Hedel. Vanaf het strandje of de zwemsteiger duik je zo het water in. Of kun je lekker luieren in de hangmat en tuur je naar voorbij varende bootjes.

Ook is er speelplek voor kinderen, zijn er genoeg spellen en kun je zelfs slacklinen. ’s Avonds verzamel je rond het kampvuur en kijk je naar de ondergaande zon vanaf de waterkant.

Camping Bokhoven Den Bosch slackline
Camping Bokhoven Den Bosch bootje
Camping Bokhoven Den Bosch hangmat 2

Praktische informatie


Minicamping Bokhoven beschikt over 13 basisplaatsen voor camper, caravan, vouwwagen en tent met een maximale verblijfsduur van 21 dagen.

Er zijn voldoende faciliteiten, een schommel en wipwap voor de kids, een strandje en een zwemsteiger. De camping is kleinschalig en richt zich op groen en duurzaamheid. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website.

Den Bosch en Heusden liggen op nog geen half uur fietsen van de camping. De omgeving is super voor een mooie fietstocht door de natuur en langs het water. Maak dit af met een bezoekje aan het pittoreske Heusden. Of bezoek één van de vele pop up terrassen deze zomer in Den Bosch.

Minicamping Bokhoven | website | Facebook | Instagram

Adres: Driekoningenplein 3A, Den Bosch
E-mail: reservering@minicampingbokhoven.nl
Telefoon: 06-34135002

Fotocredits: Minicamping Bokhoven

Bokhoven Den Bosch City natuur
Camping Den Bosch City zonsondergang

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok