Pinksteren 2024 in Den Bosch: Dit doe je tijdens het Pinksterweekend


Pinksteren: voor velen een extra dag vrij! Of beter nog: een lang weekend! Er zijn in ieder geval genoeg activiteiten te beleven tijdens het Pinksterweekend in Den Bosch. Lees snel verder!

Jazz in Duketown 2024

 

Jazz in Duketown, het grootste gratis jazzfestival van Nederland! Dit jaar viert het festival zijn 50-jarig jubileum met een gevarieerde line-up van internationale en nationale artiesten.  Van fusion-jazz legendes Yellow Jackets tot zangeres Jazzmeia Horn en Candy Dulfer met haar Funky Stuff tour, er is voor ieder wat wils. Ook Trijntje Oosterhuis en Ntjam Rosie met Licks & Brains voegen zich bij het programma. Met meer dan 125.000 bezoekers per editie belooft Jazz in Duketown een onvergetelijk weekend te worden vol muziek, dans en gezelligheid. Check de website voor het complete programma! 

Jazz in Duketown: website
Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei

Jazz in Duketown Den Bosch City 2

Struinen over de snuffelmarkt

 

Pinksteren afsluiten met een flinke shop-sessie tussen tweedehands spulletjes? Dat kan op maandag 20 mei op een van de grootste snuffelmarkten van Brabant! Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen: er is van alles te vinden op de snuffelmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders! 

Brabanthallen: website
Maandag 20 mei 09.00 – 16.30 uur

ML Cycle op de Parade en markt!

 

Dit wordt wederom een Pinksteren om niet te vergeten, want… De tofste ML Cycle ride van dit jaar – midden op de Markt of Parade – doe je tijdens Jazz in Duketown! Kunt ons niet wijsmaken dat dit niet vet is. Zaterdag of zondag doe jij mee met een ML Cycle work-out van ML City, maar dan wel mooi in the spirit of Jazz in Duketown. Met live jazz muzikanten dus! Zaterdag 18 & zondag 19 mei cycle jij (met ons) mee. Een ticket koop je via ML City en €5 wordt aan Jazz in Duketown gedoneerd. Maak nu een boeking voor de ML Cycle-ride van je leven via ML City

ML City: website
Zaterdag 18 mei: Ride 1 09.30 uur | Ride 2 10.30 uur (Parade)
Zondag 19 mei: Ride 3 09.30 uur | Ride 4 10.30 uur (Markt)

ML Cycle Training Den Bosch City

AMEEZING VUGHT FESTIVAL

 

Bij een standaard festival is er (naast bekers rapen) weinig te doen voor de jeugd. Maar dat zal bij Ameezing Vught Festival compleet anders zijn! Dit festival wordt namelijk georganiseerd met aandacht voor de jeugd. Overdag activiteiten en muziek voor de jeugd. En in de avond kan jong en oud(er) lekker meezingen met bekende meezingers. Tevens heeft de organisatie ervoor gezorgd dat de entreetickets laag in prijs kunnen blijven – alsmede de consumpties (2,50 euro voor 1 munt). De line-up bestaat onder andere uit 538 DJ’s On Tour, Trafassi (bekend van kleine wasjes, grote wasjes) en Nederpop All Stars. Ook zal er een tribute zijn aan Taylor Swift! Meer info, check de website van Ameezing Vught Festival.

Meezing Vught Festival: Lidwinaveld, Vught | website
Zaterdag 18 en zondag 19 mei: 12.00 – 23.00 uur

Pinksterweekend in Den Bosch

 

Meer inspiratie nodig voor een fijn Pinksteren in Den Bosch? Check dan de meest uitgebreide agenda van Den Bosch: Weekend Guide! (Note: de nieuwste versie verschijnt op woensdag 15 mei)

Fotocredits: Jazz in Duketown, ML City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via [email protected].