EK Voetbal: kijk hier op groot scherm in Den Bosch (met toffe deals)

 

Het feest breekt los in Duitsland: het EK Voetbal is van start! Op 16, 21 en 25 juni wordt het pas echt gekkenhuis zodra het Oranje Elftal speelt. Uiteraard hangen vele cafés en restaurants de grootste TV-schermen op en zijn hun gasten welkom om Nederland aan te moedigen. 

Hieronder hebben we slechts een aantal cafés en restaurants (met toffe deals!) uitgelicht. De andere locaties die bij ons bekend zijn, hebben wij opgesomd in onze Google Maps-lijst EK 2024 op groot scherm. Heb jij een suggestie? Deel het met ons! Dan vullen wij de lijst aan en is iedere Bosschenaar op te hoogte.

Update: buiten kijken!

 

De Graven van Leuven Oranje pakt uit: je kijkt nu het EK op hun gezellige terras met twee schermen en buitenbar! Bar + Bodega De Unie en Bossche Brouwers aan de Vaart hebben een groot tv op het terras.  Ook de horeca aan de Parade hebben twee extra schermen bij de terrassen geplaatst voor meer kijkplezier. 

PS: Weet jij nog meer plekken waar de uitzending van het EK voetbal buiten is? Laat het ons weten

De Graven van Leuven: Wolvenhoek 8
Bar + Bodega De Unie: Kardinaal van Rossumplein 15
Bossche Brouwers aan de Vaart: Tramkade 29
Terrassen aan de Parade: Parade

’t Pantoffeltje geeft korting op wat lekkers oranje

 

’t Pantoffeltje staat garant voor goede stapavonden, lekker eten en enthousiast personeel. Peter, Tim en het team staan dan ook weer te trappelen om jullie te ontvangen tijdens het EK. Ook ’t Pantoffeltje heeft een mooie deal voor de gasten. Zolang Nederland in het EK zit, bestel je een shotje Rocketshot Orange Star voor €2! De Rocketshot Orange Star is op basis van wodka en passievrucht. Hierdoor smaakt ‘ie erg naar de bekende cocktail Pornstar Martini. Ook lekker on ice!

’t Pantoffeltje: Korte Putstraat 11

Bij ’t Pumpke en Bar Boas scoor je Buckets

 

Heb jij de neiging onbewust veel aan je drankje te sippen als je zenuwachtig bent? Ha, geen probleem meine Freund! Bij ’t Pumpke en Bar Boas serveren ze speciaal voor jou en je vrienden buckets met Heineken. Het EK wordt uitgezonden op meerdere schermen. En om het feest compleet te maken, deel je shotjes Rocketshot uit voor slechts €2 per stuk. 

Extra tip: kijk of je de Taptafel kan serveren bij Bar Boas. Het leven kan niet makkelijker!

Stadsherberg ’t Pumpke: Parade 3 | Bar Bistro Boas: Parade 2

Bar Boas

De graven van leuven oranje


De Graven van Leuven pakt volledig uit tijdens het EK. Niet alleen wordt de naam veranderd. Ook ga je hier naartoe voor de leukste deals! Op vrijdag 21 juni krijg je gratis shots bij elk doelpunt van Oranje. En op dinsdag 25 juni gratis bratwurst en schnaps voorafgaand aan de wedstrijd. 


De Graven van Leuven: Wolvenhoek 8

10 gratis bier bij De Borrelbar, als…


Alleen als jij precies de minuut raadt wanneer Nederland het eerste doelpunt scoort! Maar hé, voor 10 gratis bier is dit zeker het proberen waard. De Borrelbar is zeker in de weekenden een zeer populaire bar. Je kan hier radje draaien en de ‘Krokodil met Kiespijn’ spelen. Je weet wel, waar je de tanden van de krokodil indrukt, maar hopelijk niet gebeten wordt. Anders moet je een shotje pakken… ; – )


Borrelbar: Karrenstraat 10

Het gras van ’t Bosschenaartje is gemaaid


Een werkelijke must-visit dit EK: ’t Bosschenaartje! Kosten noch moeite gespaard om dit café in volle EK-glorie te krijgen. Denk aan oranje vlaggen, koud bier en… een grasmat midden in de zaak! Elk goal zal hier goed worden gevierd. En aan de hongerigen onder ons is ook gedacht: er zal een lekker hapje te bestellen zijn. 


Café ’t Bosschenaartje: Krullartstraat 4-6

Bij De Lachende Vis eet je onbeperkt Spareribs

 

Als je van kluiven houdt, dan moet je naar De Lachende Vis in Empel. Hier eet je voor €15,95 per persoon onbeperkt spareribs én kijk je het EK op groot scherm. Een deal die je als spareribs-lover niet mag missen. Reserveren is gewenst, dus vergeet niet zo snel mogelijk te bellen!

De Lachende Vis: Empelsedijk 21

Dinsdag 25 juni: lekker snacken bij De Buurvrouw

 

De Buurvrouw opent speciaal voor jullie haar deuren om het EK te kijken! En nog leuker: er mag gesnackt worden. Voor €10 krijg je twee bier, een snack naar keuze én een puntzak friet. Plus, natuurlijk genoeg schermen om het voetbal te volgen. Heerlijk! 

De Buurvrouw: Eerste Korenstraatje 16

Maar je bent op veel meer plekken welkom!

Zoals in de inleiding vermeld, zijn er veel meer cafés en restaurants die EK uitzenden op groot scherm. Deze kun je vinden in onze Google Maps-lijst voor EK 2024. Sla de lijst op zodat je de komende maand weet waar je moet zijn tijdens het EK. Heb je een aanvulling op de lijst? Laat het ons weten! Dan werken wij deze netjes bij. 

De Lachende Vis
De Druif
De Buurvrouw
World Skate Center
Café Station Zuid
Chez Minée
Foodmarkt De FAM
Werkwarenhuis
Café De Smidse
Borrelcafé Jij & Ik
Hello My Friend
Restaurant Le Bateau
’t Pantoffeltje
The Legends Sports Bar
De Borrelbar Den Bosch
Café Herman
Bar + Bodega de Unie
Restaurant LOFF
Stadscafe de Basiliek
Café Hart Van Brabant
Bar Bistro Boas
Stadsherberg ’t Pumpke
Roels
De Pub
Eetbar DIT
Tappunt Foodbar & Beers
Eetcafé de Overkant
Café Zomers & Zomers
Café de Uilenburg
Bossche Stadsbrouwerij Jongens van De Wit
De Graven van Leuven
Bossche Brouwers aan de Vaart
Restaurant CouCou
Feestcafé de Taveerne
Café ’t Engeltje
Bij Dirk
Café CinQ
Barkade
Nom Nom
Bar Miep

PS. Zoek je als dame nog een oranje outfit? Wij hebben de leukste EK-kleding voor je uitgezocht.

Fotocredits: Bar Boas, Borrelbar Den Bosch, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok