Den Bosch heeft een aantal verborgen hotspots. Als je door de binnenstad loopt, dan zie je ze niet. Maar als je voorbij de drempel bent, dan kom je erachter dat Den Bosch een aantal toffe restaurants met een binnentuin heeft. Met mooi weer geniet je van een hapje en drankje op één van deze verborgen plekken:

1. Pilkington’s – Verborgen terras


Pal naast onze geliefde Sint Janskathedraal zit Pilkington’s. Deze hotspot heeft een nostalgische sfeer van het Engelse platteland. De bakkerij van het restaurant specialiseert zich ook in Engelse pastries. Pilkington’s zit in een oude klooster en heeft een sfeervolle tuin aan de achterzijde. Heerlijk voor een high tea met mooi weer.

Nul73 Restaurants met een binnentuin Den Bosch

2. Nul073 – Eigenzinnige binnentuin


Nul73 zit in dezelfde straat als Pilkington’s aan de voet van de Sint Jan. Nul73 is een eigenzinnige zaak met een creatieve kaart. De binnentuin straalt datzelfde uit. Het is knus, maar dat zorgt ook voor sfeer. Voor een heerlijke lunchmenu’tje in de buitenlucht.

3. Picasso – Populaire tuin


Picasso heeft een grote tuin die waanzinnig populair is. Vanaf de Kerkstraat zou je hier zo voorbij lopen, omdat de tuin niet zichtbaar is vanaf de ingang. Als het even mooi weer is, dan kun je erop rekenen dat de binnentuin van Picasso vol zit. Maar er is plek zat, dus gewoon proberen!

Picasso Restaurants met een binnentuin Den Bosch

4. Vlaams Broodhuys


In de Vughterstraat zit het Vlaams Broodhuys en wat niet veel mensen weten is dat er een mini-tuintje aan de achterzijde verstopt zit. Even pauze? Of gewoon zin in een vers belegd broodje? Loop hier eens voorbij de counter door naar achteren!

5. MuseumBrasserie – Verborgen binnentuin


Je hoeft niet per se naar het museum om plaats te nemen bij de MuseumBrasserie. Binnen hebben ze een bijzonder mooie roze-goude bar met paarse krukken. Maar met een lekker zonnetje zitten we toch het liefste buiten, in de verborgen binnentuin in het Museumkwartier van Den Bosch. Toch even binnenkijken bij het museum? Check de actuele expo’s in onze guide.

Wij hebben altijd wel zin om lekker op het terras te zitten, maar bekijk ook zeker één van onze andere hotspots:

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via [email protected].