Bounce Valley Den Bosch – 2.000 m2 luchtkussens


Woensdag 25 oktober opent het populaire luchtkussenpark Bounce Valley Den Bosch. Bijna 2.000 m2 aaneengesloten luchtkussens met obstakels, glijbanen en andere hindernissen voor kinderen en volwassenen. Volwassenen? Jazeker, want heb jij nooit willen strijden tegen je vrienden of collega’s bij een Wipe Out, Obstacle Run of Last Man Standing? Dat kan nu vanaf eind oktober bij Bounce Valley Den Bosch. 

Binnenspeeltuin met jump area & attracties


Bounce Valley Den Bosch wordt geopend in Hedel, nét om de hoek van Den Bosch. Bossche eigenaren Kristel Schulte en Nicky Hoes (ook bekend van Poké Perfect en Marie in Den Bosch) waren na een bezoek bij een andere vestiging meteen verkocht. Ze willen een plek creëren waar je vooral plezier kan maken en een attractie dat geschikt is voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een goed moment om je familie, vrienden of collega’s eens uit te dagen!

Bounce Valley Den Bosch heeft verschillende area’s. Zo zijn er bij de Obstacle Run hindernissen als de Sewer Pipes en Obstacle Bars, is er een vrije jump area en zijn er attracties als de Crazy Balls, Extreme Slides en Wipe Out. 

Bounce Valley Den Bosch 1

Teamuitjes


Er zijn verschillende arrangementen voor teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Zo zijn er opties voor teambuildingactiviteiten of competities. Er wordt altijd gezorgd voor een veilige omgeving en activiteiten zijn individueel of in groepsverband uit te voeren. Arrangementen kunnen worden aangepast naar behoefte en budget. Er is zelfs catering op locatie mogelijk. Naast de activiteiten op de luchtkussens zijn er ook extra’s, zoals interactieve spellen en uitdagende parcoursen.

Kinderfeestjes en andere arrangementen


Natuurlijk is Bounce Valley ook gewoon een springparadijs voor kinderen. Er wordt gedacht aan elke leeftijd. Zo is er de Mini Bounce voor de jonge jumpers tot 5 jaar. Zijn er verschillende Bounce en Disco Parties tot 15 jaar met bijvoorbeeld slushies en onbeperkt pizza of curly fries. 

Bounce Valley Den Bosch 3

Openingstijden en meer


Van woensdag t/m zondag is Bounce Valley Den Bosch vanaf 10.00 uur geopend. Tijdens schoolvakanties is het luchtkussenpark alle dagen open. Er is gratis parkeergelegenheid direct naast het park.

Bounce Valley Den Bosch: Website | Facebook | TikTok | Instagram
Locatie: Veldweg 22 in Hedel

Fotocredits: Bounce Valley

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.