Deze Halloween events mag je niet missen in Den Bosch


Een aantal jaar geleden waaide vanuit Amerika & Engeland de griezelige feestdag Halloween over naar Nederland. Sindsdien worden aansluitend op het thema Halloween leuke events georganiseerd. Zo ook in Den Bosch! Zowel de jonge als oudere doelgroep kan wel iets leuks gaan doen. Lees snel verder voor meer informatie. 

Griezelen bij de Drive In Bioscoop


Onze vrienden van Drive In Bioscoop komen met een wel heel speciale editie, namelijk de 4D Halloween Editie! Durf jij het aan om in je auto naar de meest scary movies te kijken? En dat niet alleen… Acteurs zorgen ervoor dat jij zit te bibberen op je autostoel. Geloof ons: dit gaat een eng avondje worden. Zoals je van Drive In Bioscoop Den Bosch gewend bent, worden er meerdere films gedraaid. Om 19.00 uur spelen ze een Halloween Movie en om 22.00 uur wordt het echt griezelen met een Horror Movie. Tickets koop je via Drive In Bioscoop Den Bosch.

Reguliere autotickets voor de Halloween editie kosten € 39,- per auto. Wil je in de EXTREME SCAREZONE staan, dan boek je een speciale scarezone autoticket voor € 49,- Je krijgt hiervoor een plek op de eerste 2 rijen voor het scherm en onze scare actors zorgen voor een ultieme scare-beleving die je niet snel zal vergeten! Wees er snel bij, want de ticketsale gaat elk jaar razend hard. UPDATE: tickets zijn al uitverkocht, maar claim een spot op de reservelijst!

Weten wat je te wachten staat? Check onze reel van vorig jaar!

Gildeplein in Rosmalen
Zaterdag 21 oktober 19.00 uur & 22.00 uur

Drive in Bioscoop Den Bosch City Halloween

Smèrrig: Halloween Festival


Deze Halloween hoef jij het in ieder geval niet koud te hebben, want Smèrrig keert terug naar de Brabanthallen. Iedereen weet wel dat Smèrrig bekend staat voor goede feestjes. Hete feestjes. Deze keer geheel in Halloween-stijl: bloody nurses en pikante mummies nemen de Brabanthallen over! Als jij nog geen ticket hebt, ben je misschien wel laat maar niet té laat. Koop ze snel via Smèrrig.

Brabanthallen
Zaterdag 28 oktober 15.00 – 00.00 uur

Halloween by Club Slof


Liever de stad in? In de weekenduurtjes verandert Taveerne ’t Pantoffeltje in de Korte Putstraat in Club Slof. Met dit weekend speciaal een Halloween-editie met leuke cocktails en spooky shots!

’t Pantoffeltje
Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 

Halloween bij De Keulse Kar


Ook bij De Keulse Kar wordt een griezelig Halloweenfeest gegeven! Entree is gratis en het begint rond 21.00u. Durf jij te komen?

De Keulse Kar
Vrijdag 27 oktober vanaf 21.00 uur

Bloody Good Nacht, Zuster! Halloween bij Bossche Brouwers


Bij Brouwers aan de Vaart dans je al griezelend de avond in, terwijl je Bloody Mary’s drinkt. Spook jij mee?

Bossche Brouwers aan de Vaart
Zaterdag 28 oktober 

Halloween party bij P79


Spooky dance music en een costume contest, P79 wordt omgetoverd tot een griezelige grot waar jij samen met andere vampieren, zombie’s en mummies danst op Halloween classics en guilty pleasures van DJ’s Givaro B en Dr. Robinson. De meest originele outfit wordt beloond met een verrassing. Entree is 7 euro aan de deur.

P79
Zaterdag 28 oktober 22.00 – 04.30 uur

Creepy outfits bij Hoofs


Maar waar haal je dan al die leuke outfits? Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend om een doktersjas of mummiepak in de kast te hebben liggen. Laat staan dat deze helemaal bebloed zijn. Gelukkig heb je dan altijd nog Hoofs. Hoofs is dé locatie waar je kleding shopt voor alle soort verkleedpartijtjes. En dus ook Halloween! Hoofs heeft haar hele winkel weer ingeruimd met de mooiste -en engste- verkleedattributen. Hier scoor je gegarandeerd!

Hoofs Feest- en Carnavalswinkel
Elke dag geopend

Klimbos IJM Vught Den Bosch City

Klimmen door het enge bos


Aan de IJzeren Man in Vught ligt een klimbos. Het klimbos is leuk voor jong en oud, maar nóg leuker als je van een beetje horror houdt. Eind oktober verandert het IJzeren Man klimbos namelijk in een Halloween decor. Klim in het donker & klauter tussen de spinnen en spoken door. Op vrijdagavond 27 oktober & zaterdagavond 28 oktober 2023 kun jij klimmen in het donker, maar je bent niet alleen… Durf jij het aan?!

Het verhaal: Al sinds de afgraving van de IJzeren Man gaan verhalen rond. De arbeiders werkten tot laat in de nacht om het zand af te graven, maar steeds vaker zagen ze na zonsondergang een schim ronddwalen. Het leek een meisje te zijn. Jarenlang heeft niemand haar gezien… tot deze maand de meldingen weer binnenkwamen. Na sluitingstijd zien medewerkers van de IJzeren Man haar lopen. Meestal is ze in de buurt van het klimbos te zien. Zou ze ook omhoog klimmen? Wie zal het weten…

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus op tijd reserveren is aan te raden. Starttijden zijn om 18.30u & 19.00u en je betaalt 29,50 p.p. voor 2 uur klimmen. Alle routes zijn (open inclusief de vrije val van 15 meter) met uitzondering van de lange tokkelroute.

Klimbos IJM, Vught
Vrijdagavond 27 oktober & zaterdagavond 28 oktober 2023

Vier Halloween in Den Bosch

 

Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen opdoen voor Halloween in Den Bosch. Advies: houd zeker de Weekend Guides in de gaten zodra Halloween nadert. Het kan zo maar zijn dat er komende dagen een nieuw creepy event opduikt 😉 Wil je Halloween thuis vieren? Dan hebben we hier nog een aantal winkeltips voor je!

Fotocredits: Drive In Bioscoop Den Bosch, Klimbos IJM

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.