Halloween, oftewel de avond voor de Allerheiligen, komt er weer aan. Officieel wordt Halloween op 31 oktober gevierd om de doden te herdenken. Halloween was voornamelijk in Amerika en Engeland een feestdag waar groots werd uitgepakt. Maar tegenwoordig worden er ook in Nederland speurtochten en feestje georganiseerd die zijn toegewijd aan deze feestdag. Dit gaat uiteraard niet zonder de nodige aankleding en etenswaren! Wij hebben daarom een lijstje opgesteld van de winkels waar jij enge maskers, snoepjes en andere items kunt kopen, zodat jij Halloween in huis kunt halen en helemaal ready bent voor deze griezelige dag!

Bijna alle winkels van dit lijstje liggen in dezelfde straat; namelijk de Hinthamerstraat. Dus voor de zoektocht naar Halloween-items hoef jij niet heel de stad door te lopen!

So Low


Tijdens ons bezoek aan So Low stuitten we op de meest creepy accessoires. Voor enge clownsmaskers, heksenhoeden, nepbloed, vampiertanden, skeletten en véél meer, ben je hier aan het goede adres. Met een mega groot assortiment aan Halloween spullen slaag jij hier sowieso! En zoals de naam al doet verklappen, scoor je hier gegarandeerd tegen een lage prijs.

Hinthamerstraat 44

Flying Tiger


Ook bij de Flying Tiger scoor je leuke Halloween-items. Denk aan nepspinnen, Halloween-slingers en oorbellen in de vorm van een skeletten. Ook heeft de Flying Tiger verschillende artikelen waarmee jij de engste outfits kan maken. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de kids! Zo kan je je kind omtoveren tot skelet met de skeletten-regenponcho. Geinig, toch?

Hinthamerstraat 14

Halloween So Low Den Bosch City
Halloween Flying Tiger Den Bosch City

Jamin


Uiteraard mogen de snacks niet ontbreken bij een goed Halloween-feest of wanneer de kids aan de deur komen voor “Trick or Treat”. Wat dacht je van zuurtjes in de vorm van oogballen en pompoen lolly’s, ieewl!  Voor deze zoetigheden moet je bij de Jamin zijn, zij hebben namelijk ook dit jaar weer een geweldige Halloween-collectie: Scary Yummy. Van vampierensnoep tot zombiebloed, ze hebben het allemaal!

Hinthamerstraat 32

Miniso


Wordt jouw interieur onder handen genomen naarmate de seizoenen of feestdagen afwisselen? Kom dan naar Miniso en upgrade jouw huis met Halloween-accessoires. Verander de kussens op de bank in de oranje pompoenkussens en doe de Halloween-snoepjes van de Jamin in pompoenbakjes. Zet een enge Halloween-film aan en je hebt gegarandeerd een griezelige avond!
Miniso heeft naast de oranje pompoenkussens een grote collectie aan Halloween-knuffels en andere Halloween-items.

Hinthamerstraat 27

Boerderijwinkels rondom Den Bosch


Als wij denken aan Halloween, denken wij aan pompoenen met enge gezichten. Waar je deze pompoenen haalt? Bij de boerderijwinkels rondom Den Bosch natuurlijk! Het bezoeken van boerderijwinkels is hét uitje voor de zaterdagochtend, zeker samen met de kids. Want hoe leuk is het om naar de boerderijwinkels te fietsen en hier een mooie pompoen uit te kiezen.

Hol vervolgens je pompoen thuis uit en maak er de griezeligste gezichten van. Waxinelichtje erin en je huis is Halloween ready! Oh, en gooi die uitgeholde stukken pompoen niet weg, want hier kun je heerlijke gerechten van maken. Zo leef jij Zero Waste!

Halloween Boerderijwinkels Den Bosch City

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok