Den Bosch is omringd door water, waar je goed gebruik van kan maken. 22 Shades of Blue biedt verschillende activiteiten om met het lekkere weer op het water te zijn! Ga gezellig met je vrienden, familie of je date kanoën, suppen of varen op de Bossche wateren. Bij 22 Shades of Blue vaar je elektrisch of op eigen kracht. Hoe dat werkt? Lees snel verder!

Kanoën over de Bossche wateren

Kanoën blijft altijd leuk en avontuurlijk. Op een zonnige dag over het Bossche water varen, klinkt toch heerlijk? Het is een leuke en sportieve activiteit, of je het nou met je gezin of vrienden doet. En omdat onze rivieren niet zo woest zijn, heb je alle mogelijkheid om rustig te genieten van al het moois om je heen. Persoonlijk vinden wij dit een van de beste manieren om op het water te zijn.

22 Shades of Blue

Ontdek de verborgen plekjes met een SUP

Altijd al willen suppen? Dan ben je bij 22 Shades of Blue op het goede adres. Suppen is een steeds populairder wordende activiteit. Het is lekker sportief maar tegelijkertijd ook heel ontspannend, zolang je maar niet van je plank af valt… Ontdek de mooiste verborgen plekjes van Den Bosch. Want ja, je komt op plekken waar je met een boot niet kan komen! Toe aan pauze? Vorig jaar namen we plaats bij Terras aan de Haven. Of ga op zoek naar andere terrassen die je tegenkomt langs het water.

Vaar door Den Bosch met een boot of sloep

Houd je toch van iets meer luxe? Huur dan een elektrische sloep of bootje. Vaar zelf de mooiste routes die je naar eigen wens kan bepalen. Je kunt alle kanten op: de Dommel, de Aa en de Brede Haven. Er zijn oneindig veel mogelijkheden! En bij varen hoort natuurlijk een lekker hapje en drankje. Dit mag je uiteraard zelf meenemen, maar 22 Shades of Blue heeft ook altijd drankjes voor je koud staan. Topservice, noemen wij dat!

22 Shades of Blue
22 Shades of Blue

Groepsactiviteiten en arrangementen

Ook als je met een groep bent kun je bij 22 Shades of Blue terecht voor varen in Den Bosch. Kanoën is een perfecte groepsactiviteit en als je met een groep boekt is het extra voordelig. Meerdere SUP’s of bootjes huren is natuurlijk ook mogelijk. Ook kun je met een groep een arrangement te boeken, lekker eten of een gezellige borrelen aan boord. 22 Shades of Blue werkt daarbij samen met verschillende lokale ondernemers om jullie activiteit onvergetelijk te maken.

22 Shades of Blue: Tramkade 26Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok