Rooftop Bar Wolvenhoek is één van de tofste pop-up terrassen van Den Bosch deze zomer. Het dak van parkeergarage De Wolvenhoek is sinds een aantal jaar opgetoverd tot een picknick locatie. Maar tijdens De Bossche Zomer 2020 is het dak nog verder uitgebreid tot dé hotspot van Den Bosch.

Rooftop Bar Wolvenhoek – Dé hotspot van Den Bosch


Twee maanden lang nemen Van Zuid Events, P79 en Restaurant Deeg het dakterras van onze stadse parkeergarage over. Bovenop het dak staat een bescheiden podium, veel picknicktafels, een schommel en een bar. Restaurant Deeg heeft een mini-restaurant waar zij de lekkerste pizzas maken.

WOLVENHOEK 2
Terrassen in Den Bosch WOLVENHOEK 3

Live muziek, comedy en silent disco


Rooftop Bar Wolvenhoek is vrij toegankelijk en open van woensdag t/m zondag met mooi weer. Maar elke week organiseren zij er ook iets leuks. Denk aan live muziek van tribute bands, silent discos, proeverijen en comedy optredens.

Zo waren wij bij het optreden van Def Americans – een Johnny Cash tribute band. Er wordt standaard gewerkt met silent disco koptelefoons, wat niet afdoet aan de sfeer. Via de QR code op tafel bestel je drankjes en wat eten. Verder zit je heerlijk buiten in het zonnetje, met een fantastisch uitzicht op onze Sint Janskathedraal. Alleen al voor het uitzicht zou iedereen eens een kijkje moeten nemen!

Deze pop-up is open tot het einde van De Bossche Zomer, eind augustus. Het laatste weekend worden er nog een aantal events georganiseerd en is er een eindfuif! Voor kaartjes kijk je op de website van Rooftop Bar Wolvenhoek.

Rooftop Bar Wolvenhoek | Website | Facebook 

Wolvenhoek 12, lift naar de bovenste verdieping
Open met mooi weer:
Woensdag – vrijdag 16:00 tot 22:45
Zaterdag & zondag 12:00 tot 22:45

Fotocredits: Studio Dani

WOLVENHOEK 4

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok