Knusse cafés in Den Bosch


Regen en storm mogen de pret in onze mooie stad niet drukken. Borrels, musea of winkelen; er is genoeg te doen in Den Bosch. Even een pauze inlassen tussen de activiteiten door, of gewoon gezellig de hele middag en avond bij één van die Bossche cafés binnen blijven. Wij vertellen je de beste plekken om deze winter warm binnen te vertoeven. Let’s go!

Pantoffeltje in Korte Putstraat
Taveerne 't Pantoffeltje

In de uilenburg & Korte Putstraat


We trappen af in de altijd gezellige Uilenburg. Laat het weer het toe, dan kun je lekker buiten zitten onder een heater of dekentje. Onze favorietjes: Bar Marie Marie (Bar Miep), Café Bar le Duc en Bistro ’t Keershuys. Tip van Flip: Bij Bistro ’t Keershuys hebben ze Caramel Machiatto en de echte winterse topper: De Gingerbread Latte. Smullen!

De gezellige cafeetjes zijn uiteraard ook te vinden in de Korte Putstraat. Bekijk dan bijvoorbeeld het bruine interieur van Roels, ’t Pantoffeltje of Café Klassiek.

Floor aan de koffie
La jeu coffee Den Bosch City

Goede koffie in Den Bosch


Heb je zin in echt goeie koffie? In onze stad stikt het van de hippe koffietentjes om even op te warmen tussen het winkelen of wandelen door. Onze aanraders: DRAB, Café Fortin of La Jeu. Havercappu’s in overvloed en huisgemaakte taarten slaan we ook niet over.

Floor bij Cafe Herman
Café Herman
Herman knusse cafeetjes
Café Herman
Drab knusse cafeetjes
Redacteur Floor bij DRAB

Herfst- of winterwandeling


Net iets buiten het centrum kun je tijdens een herfstwandeling terecht bij de IJzeren Vrouw voor een koffietje terecht bij BLOEM. De huisgemaakte scones, taarten en koekjes hier zijn echt de beste. Na je wandeling kun je aan de rand van het centrum even uitrusten bij Café Herman of BUURT. Altijd goed.’

Aan het wandelen verder buiten de stad? Ga na een wandeling in de Drunense Duinen naar De Drie Linden. Bij de Vughtse Heide is Brasserie 155 een dikke aanrader.

Knusse cafeetjes in Den Bosch


Borrelplekjes genoeg dus, je hoeft deze winter niet stil te zitten. Benieuwd wat er verder allemaal te doen is? Vind je inspiratie voor november bij ons.

Fotocredits: Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.