Ontbijten met Carnaval – waar doe je dat eigenlijk?


Al maanden zijn we aan het aftellen en eindelijk is het zover. Carnaval staat voor de deur. En aangezien we geen minuut willen missen kun je maar beter goed voorbereid zijn. Daarom zeggen wij: start je dag met een Oeteldonks ontbijt bij één van je favoriete plekken in de stad! Een betere bodem dan deze Bossche culinaire hoogstandjes kun je niet wensen. Doe je ideeën op en claim een plek bij je lievelingsstek! Check hier waar je kan ontbijten met Carnaval. Let’s go…

’t Pantoffeltje – In het hart van de Korte Put


Ontbijten is nog nooit zo’n feest geweest! Bij ’t Pantoffeltje sta je direct in het feestgedruis. Voor €11 per persoon geniet je van het zogenaamde -en zeer gewenste- kaderontbijt. Mail nu naar info@pantoffeltje.nl om jouw plek aan de bar te bemachtigen.

’t Pantoffeltje: Korte Putstraat 11

Chez Minée – begin je dag buiten het centrum


Om nog even aan de drukte van de stad te ontsnappen kun je bij Chez Minée aansluiten voor een carnavalsontbijt. Ontbijten met Carnaval doe je hier van zaterdag t/m maandag. Ze staan tussen 8.30 en 12.00 uur klaar met een heerlijk ontbijt voor €13,50! Reserveer je plekje via: info@chezminee.nl

Chez Minée: Orthenseweg 1

Ontbijten met carnaval - Chez Minee
Ontbijten met carnaval - BUURT

BUURT – voor de vroege vogels


Ook bij BUURT kun je dit jaar aansluiten voor een Oeteldonks ontbijt. Voor de echte vroege vogels staan ze al om 8:30 uur klaar om je te voorzien van een bodem. Wij gaan voor de burger met omelet! Sluit je ook aan? Verzeker je plekje dan even via de website van BUURT.

BUURT: Koningsweg 100

Roels – het katerontbijt


Aanval is de beste verdediging zeggen ze bij Roels in de Korte Putstraat. Op zaterdag- t/m dinsdagochtend vind je hier het katerontbijt. Dit Engelse ontbijt wordt als buffet aan de bar geserveerd en heeft alles om de met een nieuwe bodem te starten. Wil je reserveren? Kijk dan op de website van Roels.

Roels: Korte Putstraat 6

Café Herman – Ontbijten met de optocht


Op maandag komt de optocht door het Hinthamereinde. En dat betekent ontbijten mét uitzicht bij Café Herman! Voor €11,11 per persoon krijg je spek, ei en koffie. Reserveren is noodzakelijk: mail info@cafeherman.nl

Café Herman: Hinthamereinde 73

Ontbijt met carnaval - Roels
Zonnestralen bij Café Herman in de ochtend Den Bosch City
Ontbijt met carnaval - Coffeelab

CoffeeLab – Begin met goede koffie


Met uitzicht op Oeteldonk Centraol is Coffeelab de perfecte plek om te ontbijten met Carnaval en je carnavalsdag te beginnen met een goeie kop koffie. Tip! Op carnavalszondag kun je hier traditiegetrouw aansluiten bij het carnavalsontbijt om 8.33 uur. Wel even reserveren via db@coffeelab.nl.

CoffeeLab: Stationsweg 35

IntraTuin – Heeeul goedkoop ontbijten


Speciaal voor alle carnavalgangers heeft Intratuin een heerlijk anti-katerontbijt, waarmee je een goede bodem legt voor een dagje carnavallen. Ze serveren het ontbijt tot 10.30 uur en reserveren is niet nodig. Je krijgt een pistolet met omelet en spek, koffiebroodje en koffie of thee. Pssst, dit ontbijt kost slechts €4,95!

Intratuin Rosmalen: De Blauwe Sluisweg 3

Podium Azijnfabriek – Broodje gebakken ei


Bij Podium Azijnfabriek wordt carnaval groots gevierd. Zo zijn er leuke events voor het jongere publiek maar komen ook de leukste clubkes optreden. Op zondag, maandag en dinsdag krijg je een broodje met gebakken ei tussen 10.11 en 12.11 uur. En ja, die zijn heerlijk! 

Podium Azijnfabriek: Triniteitstraat 19

Meer dan alleen ontbijten in Oeteldonk?


Nog niet genoeg ideeën opgedaan voor deze carnaval? Lees nog even verder en bereid je voor!

Fotocredits: Chez Minée, BUURT, Roels, Coffeelab

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.