Ontbijten met Carnaval – waar doe je dat eigenlijk?


Al maanden zijn we aan het aftellen en eindelijk is het zover. Carnaval staat voor de deur. En aangezien we geen minuut willen missen kun je maar beter goed voorbereid zijn. Daarom zeggen wij: start je dag met een Oeteldonks ontbijt bij één van je favoriete plekken in de stad! Een betere bodem dan deze Bossche culinaire hoogstandjes kun je niet wensen. Doe je ideeën op en claim een plek bij je lievelingsstek! Check hier waar je kan ontbijten met Carnaval. Let’s go…

Chez Minée – begin je dag buiten het centrum


Om nog even aan de drukte van de stad te ontsnappen kun je bij Chez Minée aansluiten voor een carnavalsontbijt. Ontbijten met Carnaval doe je hier van zaterdag t/m maandag. Ze staan tussen 8.30 en 12.00 uur klaar met een heerlijk ontbijt voor €13,50! Reserveer je plekje via: info@chezminee.nl

Chez Minée: Orthenseweg 1

Ontbijten met carnaval - Chez Minee
Ontbijten met carnaval - BUURT

BUURT – voor de vroege vogels


Ook bij BUURT kun je dit jaar aansluiten voor een Oeteldonks ontbijt. Voor de echte vroege vogels staan ze al om 8:30 uur klaar om je te voorzien van een bodem. Wij gaan voor de burger met omelet! Sluit je ook aan? Verzeker je plekje dan even via de website van BUURT.

BUURT: Koningsweg 100

Roels – het katerontbijt


Aanval is de beste verdediging zeggen ze bij Roels in de Korte Putstraat. Op zaterdag- en zondagochtend vind je hier het katerontbijt. Dit Engelse ontbijt wordt als buffet aan de bar geserveerd en heeft alles om de met een nieuwe bodem te starten. Wil je reserveren? Kijk dan op de website van Roels.

Roels: Korte Putstraat 6

Frenchie Café – gezond? of goede bodem leggen?


Bij dit café in de Orthenstraat waan je je eventjes in Parijs. De perfecte plek om op kracht te komen voor je weer de feestende stad in duikt! Begin je ochtend gezond met een acaï bowl of leg je een stevige bodem met scrambled eggs of american pancakes. Dan wandel je daarna meteen de Markt op!

Frenchie Café: Orthenstraat 47F

Ontbijt met carnaval - Roels
Ontbijt met carnaval - Frenchie Cafe
Ontbijt met carnaval - Coffeelab

CoffeeLab – Begin met goede koffie


Met uitzicht op Oeteldonk Centraol is Coffeelab de perfecte plek om te ontbijten met Carnaval en je carnavalsdag te beginnen met een goeie kop koffie. Tip! Op carnavalszondag kun je hier traditiegetrouw aansluiten bij het carnavalsontbijt om 8.33 uur. Wel even reserveren via db@coffeelab.nl.

CoffeeLab: Stationsweg 35

Dolce Far Niente – De multi-inzetare wijnbar


Dolce Far Niente kennen we natuurlijk als gezellige wijnbar, waar je de ochtend kan starten met een heerlijk kopje koffie. Met carnaval zijn ze niet alleen tot laat geopend, maar starten ze de dag ook nog eens met een ontbijt. Worstenbroodjes en meer lekkers gaan de toonbank over. Ook leuk: je staat hier direct in de gezelligheid van de Ridderstraat.

Dolce Far Niente: Ridderstraat 3B

Podium Azijnfabriek – Broodje gebakken ei


Bij Podium Azijnfabriek wordt carnaval groots gevierd. Zo zijn er leuke events voor het jongere publiek maar komen ook de leukste clubkes optreden. Op zondag, maandag en dinsdag krijg je een broodje met gebakken ei tussen 10.11 en 12.11 uur. En ja, dit broodje is gratis als je daar consumpties besteld. 

Podium Azijnfabriek: Triniteitstraat 19

Meer dan alleen ontbijten in Oeteldonk?


Nog niet genoeg ideeën opgedaan voor deze carnaval? Lees nog even verder en bereid je voor!

Fotocredits: Chez Minée, BUURT, Roels, Coffeelab, Frenchie Café

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.