Met deze blog ben jij straks goed voorbereid voor carnaval over 3x 11 dagen!


Carnaval is al over 3x 11 dagen! Veel sneller dan je denkt… Ieder jaar weer. Wij willen je daar even aan herinneren en hebben een lijstje voor je gemaakt om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Laat het Oeteldonkseizoen maar beginnen!

Je kiel of jasje dit jaar tip top


Je kiel of jasje moet natuurlijk weer op en top zijn dit jaar. Alle musthaves voor de mooiste Oeteldonkoutfit vind je bij onze favo webshop: Oeteldonkstijl. Je koopt hier unieke en hele grappige emblemen. Daarnaast is er Oeteldonkse kleding van goede kwaliteit voor een klein prijsje. Met code Oetel-city ontvang je 5% korting op je bestelling!

Je kan je jasje natuurlijk zelf (ver)maken of wegbrengen naar iemand die dat nog beter kan dan jij. Dikke tip: ben dan op tijd, want kledingmakers hebben het erg druk rond deze tijd. Misschien is je jasje al helemaal mooi maar ruikt ie nog een beetje naar bier? Dan is dit je reminder om hem nog snel naar de stomerij te brengen. 

Emblemen van de gezelligste kroegen


Voor sommige kroegen geldt dat je sneller binnenkomt met een embleem van deze kroeg. Het wordt druk in de stad en vol = vol. Dus wil je graag naar een bepaalde tent, zorg dat je een embleem hebt! Houd daarom de socials van jouw favoriete kroeg/club/café goed in de gaten om te weten waar en wanneer jij deze kan scoren.

Check ook meteen andere leuke musthaves!

Oppas voor je kids of katten?


Dit geldt niet voor iedereen, maar voor de carnavallers onder ons met kids of huisdieren: regel nu alvast oppas! Er zijn genoeg mensen die niet (elke dag) de stad in gaan en het misschien hartstikke leuk vinden nog iets bij te verdienen. Bij dezen een kleine reminder om vroegtijdig je oppas te benaderen zodat je zelf helemaal los kunt gaan, zonder je zorgen te maken.  

Overnachting in Oeteldonk


Als je carnaval komt vieren maar niet in de buurt woont, ben je ook van harte welkom in Oeteldonk. Uiteraard wel met rôôd-wit-gele sjaal en kiel of jasje. Wat je niet wil: met biertjes achter de kiezen achter het stuur of vroeg naar huis om nog met de trein te kunnen. Daarom is dit je moment om via Booking.com alvast een leuk hotel of Bed & Breakfast in Den Bosch te reserveren. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige Hotel The Den of aan het knusse Bed & Breakfast Achter de Kan

Oeteldonk Den Bosch City

Dit zijn de leuke feestjes

 

Met carnaval zijn er allerlei leuke feestjes in Den Bosch. Voor sommige moet je nu al kaartjes kopen. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje:

  • Lola’s Grandioze Oeteldonkse Aftrapfestijn – @Haar naam is Lola – vr 17-02 – kaarten vanaf 20-01 bij Lola aan de bar. 
  • OETELRAVE III – @Barkade – za 18-02 – kaarten zijn al te koop via de site van Oldschool Party.
  • Carnaval Djoekkebox – @Bossche Brouwers – za 18-02 – gratis toegang.
  • Kindercarnaval Oeteldonk – @Bossche Brouwers – zo 19-02 – gratis toegang & ranja. 
  • Veuraf meej Snikheet – @P79 – vr 17-02 – kaarten nog niet in de verkoop, stay tuned. 

Laat het ons vooral weten als jij ook een tof feestje organiseert!

Playlist met de beste carnavalskrakers


Hoe kun je nou beter in de sfeer komen voor carnaval dan met een Oeteldonk Playlist? Wij van Den Bosch City hebben onze favoriete nummers voor je bij elkaar gezet in deze lijst! Vergeet hem niet te volgen en laat het ons weten als je nog nummers mist. 

Stay Tuned 


Er komen veel leuke blogs over carnaval aan over alles wat je moet weten om in Oeteldonk de leukste carnaval te vieren. Houdt ons in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief om het zeker niet te missen! 

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok