De kroegentocht ‘De Laotste Loodjes’ op carnavalsdinsdag in Oeteldonk


Een herkenbaar carnavalsmoment: jezelf op carnavalsdinsdag de stad in zien te slepen. Redelijk moe, enigszins verdrietig (want ja, laatste dag) maar stiekem ook nog wel zin om er een mooie, laatste dag van te maken. En vanaf dit jaar wordt het écht een mooie dag! Met De Laotste Loodjes maak je een kroegentocht langs 11 cafés en heb je de hele carnaval nog nooit zo goedkoop bier gedronken… 

De Laotste Loodjes wegen het zwaarst – en goedkoopst

 

Vanaf 12.11 uur ’s middags slingeren de deuren van de 11 deelnemende kroegen enthousiast open om jullie -feestvierende Oeteldonkers- met open armen te ontvangen. Voorafgaand aan dit geweldige avontuur krijgt elke deelnemer een feestelijk zakske met 11 potloodjes. Ik hoor je denken: ga ik kleuren met die potloden? Dat kan. En mag. Maar deze potloodjes kun je op een betere manier gebruiken dan als schrijfgerei; ze zijn een soort feestelijke valuta die je kunt inwisselen voor een verfrissend biertje, dat omgerekend slechts €2,25 kost in plaats van €3,50! 

Een ticket voor De Laotste Loodjes kost €28,66 per persoon. Voor onze rekenwonders: het klopt. Als je €2,25 x 11 bier rekent, kom je op een lager bedrag uit. Maar voor het resterende bedrag à €3,91 krijg je een gedetailleerde routekaart met alle cafés, een plekhendje, het allereerste De Laotste Loodjes-embleem én een herbruikbare statiegeldbeker. Die beker kun je naderhand inleveren, of blijven gebruiken totdat Knillis wordt begraven. 

Kroegentocht door Oeteldonk

 

Kroegentocht De Laotste Loodjes wordt Oeteldonk-breed uitgezet. Van de Uilenburg tot de Parade: je ziet de mooiste cafés die Oeteldonk rijk is. De deelnemende cafés zijn Café De Uilenburg, Hello My Friend, Reinders, Bar 35, Loff, Roels, Bar Boas, De Unie, P79, Bij Dirk en Lalalaa. Je hebt tot 18.11 uur de tijd om al je potloden in te leveren – en dus je biertjes te verzilveren. Zet daarna vooral het feest voort!

De Laotste Loodjes kroegentocht in Oeteldonk op dinsdag

Neem ook de keinder mee op sjouw


Zelfs de jongste feestvierders zullen zich vermaken, want dit evenement is ook leuk voor kinderen. Een ticket voor hen kost slechts €7,55 per persoon. Naast uiteraard het fluwelen zakske, plekhendje, embleem en de 11 potloden, krijgen zij ook nog eens een kleurplaat. De kleurplaten kunnen tot en met 16 februari ingeleverd worden bij Hello My Friend. De mooiste wint uiteindelijk een leuke prijs! De 11 potloden kunnen verzilverd worden voor iets te drinken of iets lekkers. 

Wees een van de 1111 deelnemers


Met De Laotste Loodjes kroegentocht maak je samen met diverse clubkes, je vrienden en de cafés een onvergetelijk feest. Maar er is slechts plek voor 1111 deelnemers. Wees dus verzekerd van een mooie carnavalsdinsdag: koop nu een tickets via De Laotste Loodjes. Per mail word je op de hoogte gehouden waar je je zakske met potloden kan ophalen. Tot dan!

PS. Denk niet goedkoper uit te zijn door een kinderticket te bestellen. Deze potloden wijken namelijk af van de ‘normale’ potloden… ; – )

Fotocredits: De Vaste Clique voor Hello My Friend

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.