Ready, set, go!


Het is bij-na zover! Moeders al gevraagd om de laatste emblemen op je jasje te maken? Of kwam je er bij het passen achter dat je dit jaar toch wat te veel voorbereidingsmaatregelen hebt genomen (bierbuikje anyone)?

Vrij vragen bij de baas


Voor alle mensen die werken, voornamelijk voor degene die boven de rivieren werkzaam zijn. Ik ga er al even vanuit dat er een groot rood kruis staat door carnavalsmaandag en -dinsdag. Nog niet? Een fijne herinnering om dat dus wel te doen, zo snel mogelijk… Voor de echte carnavallers natuurlijk ook de vrijdag (en eventueel donderdag) vrij vragen hoor, vinden we allemaal keigezellig.  

Shoppen maar


Dan het shoppen: dit jaar is alleen een jasje, sjaal en handschoenen niet genoeg. Het team van Den Bosch City wil de mooiste/gekste/leukste creaties zien. Een gek hoedje, kekke beenwarmers, nepwimpers in Oeteldonkse kleuren en fluorescerende leggings. Leukste is, hoef je de deur niet eens voor uit, hebben wij gewoon een adresje voor!

Dus dat adresje… kan je gewoon uit je luie stoel bezoeken. Voor 18:00 besteld, morgen in huis! Ennnn *Oeteldonks tromgeroffel* 5% korting als je gebruikmaakt van kortingscode: Oetel-city Bij de webshop van Oeteldonkstijl vind je al deze voordelen! Ga direct naar hun webshop via deze link.

Keihèndig


Past je jasje niet meer, of komt de vaste carnavaller van boven de rivieren wéér crashen op jouw bank. Dan kan je hier gewoon een jasje óf kiel kopen, met alle emblemen die nodig zijn. Je hoeft dus niet in de rij te staan bij de kassa, hèndig hè.  

Oeteldonk Den Bosch City

Een goede voorbereiding is het halve werk 


Helemaal goed voorbereid zijn op een Oeteldonkse carnaval? Bekijk ook even onze andere blogs, zo maak jij jezelf 100% carnaval ready. Schrijf je ook in op de nieuwsbrief om zeker niets te missen! 

Deze blog bevat affiliate links. Dit betekent dat een klein bedrag wordt verdiend zodra er een product via een link is besteld. Het kost jou niks extra’s en je zorgt ervoor dat wij mooie content kunnen blijven maken. Heb je via deze links een product gekocht: dankjewel!

Fotocredits: Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.