Trek je mooiste outfit aan en pop de champagne: dit zijn leukste events tijdens Oud & Nieuw in Den Bosch – 2023


Aftellen tot 2024 in een feestelijke setting, dat doe je op een goed feestje. In Den Bosch worden ook dit jaar weer de tofste events georganiseerd om samen het nieuwe jaar in te luiden. Check deze blog, deel ‘m met je vrienden en wie weet tot daar!

Current Rooftop NYE Dinner Cocktail bar entry Den Bosch 2023

Current Rooftop: NYE Dinner + Cocktail bar entry

 

Dit wil je: uitgebreid diner met prachtig uitzicht over de Bossche Skyline bij Current Rooftop! Sluit het jaar af met verfijnde elegantie en betoverend uitzicht. Geniet van een onvergetelijk fine dining New Year’s Eve 5 gangen diner met een panoramisch uitzicht over de stad. Dit alles voor €100 p.p. inclusief bubbel vooraf en champagne om klokslag 00.00 uur. Verzeker jezelf van een plek, proost op 2024 bij Current Rooftop

Current Rooftop
18.30 uur

Willem Twee Poppodium: Alt & Nieuw

 

Willem Twee organiseert ook dit jaar weer een te gek oud en nieuw feest om het nieuwe jaar, samen met jullie, op euforische wijze in te wijden! Ga jij graag naar Lowlands? Pinkpop? Down the Rabbit Hole? Ben jij een echte festivalganger? Dan ben je in onze grote zaal op de juiste plek! Even genoeg van het geknal in de andere zalen? Ontsnap aan de menigte en trek je even terug met onze Silent Disco tijdens Alt & Nieuw. Tijdens Alt & Nieuw vind je in onze kleine zaal enkel de ontembare energie van onze Heavy Hangout! Daar vind je de zaal omgetoverd tot een walhalla voor de liefhebbers van het stevigere werk. Van metal tot hardcore en van punk tot hardstyle.

Willem Twee Poppodium
00.30 uur

Werkwarenhuis/Van Aken: HERRiE MET GERRiE Happy Techno


HERRiE MET GERRiE: Dé ultieme Happy Techno-ervaring die je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen! Laat je meevoeren naar een feestelijke droomwereld met energieke beats, vrolijke melodieën en opgewekte vocalen. Zin om met GERRiE het nieuwe jaar in te luiden? Alle info + tickets via HERRiE MET GERRiE.

Werkwarenhuis/Van Aken
00.00 – 06.00 uur

Orangerie: Bring it back now!


Ook in 2023 strijkt hét Oud & Nieuw feest van Den Bosch neer in de prachtige oude Orangerie én uiteraard vieren ze dit – in stijl – op de lekkerste 80’s & 90’s sounds. Zing luidkeels mee op de guilty pleasures van Toto, ABBA, Bob Marley en de Spice Girls en krijg spontaan nostalgische gevoelens bij de LIVE tribute van Doe Maar. Surf snel naar Bring It Back Now! voor alle info en laatste tickets.

Orangerie
21.00 – 04.00 uur

Oud & Nieuw in Den Bosch 2022

Roels: All-in oudejaarsavond


Voor Oudejaarsavond is Roels vanaf 20.00 uur geopend voor iedereen met een kaart. Je kunt vooraf online een kaart kopen voor €84.50. Tijdens deze avond kun je onbeperkt genieten van gangbare dranken en serveren wij ons feestelijke menu bestaande uit 5 gangen, met een proostmoment om 00.00 uur. Vanaf 00.30 uur is iedereen ook zonder kaart welkom, maar we raden aan om op tijd te komen, want hoe later na 00.30 uur, hoe langer de wachtrij.

Roels
20.00 uur
Vanaf 00.30 uur geopend voor iedereen

Tramkade: Oud & Nieuw


Jazeker, ook dit jaar eindigt de Tramkade het jaar op volle party modus. Evenals vorig jaar kan je een passe-partout ticket kopen om zo toegang te krijgen tot niet één, maar meerdere locaties op het terrein. Dit jaar wordt het naast het binnen dansen, ook gezellig op de kade. Met o.a. de assistentie van Cypher HQ en een glühwein in de hand rondom het vuurtje bij Spaps.

Tramkade (Bossche Brouwers, Barkade en De Kade)
00.00 – 07.00 uur

P79: Vuurpijl


We schieten het nieuwe jaar in met VUURPIJL! P79 nodigt jullie van harte uit om na het vuurwerk en de oliebollen een heerlijk feestje te bouwen in P79. Om 00:30u gaan de deuren voor iedereen open.Tijdens Vuurpijl doen ze alle stijlen van 2023 nog eens dunnetjes over. Van de heetste hits van nu tot de fijnste megahits van vroeger, alles komt deze avond voorbij! Tickets bestel je bij P79.

P79
00.00 – 06.00 uur

Happy new year!


Dat jullie een geweldig feestje mogen hebben en een fantastisch 2024. Proost!

Fotocredits: Current Rooftop, Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.