Waar kun je fonduen in Den Bosch?


En waar haal je de lekkerste fondue? Deze winter gingen we op onderzoek uit, want we loveeeee fondue! Bovendien komen we net terug uit Zwitserland en daar weten ze toch echt wel hoe ze moeten fonduen. Onze uitdaging: net zulke lekkere fondue in Den Bosch vinden! Lees je even mee?

Chocoladefondue bij Madame Zita

3 soorten fondue bij Madame Zita


Laten we maar meteen goed aftrappen met de fondues van Madame Zita. Dit restaurant is onderdeel van de IJzeren Man en hier kun je terecht voor maar liefst 3 (!) verschillende fondues. Want naast de kaasfondue is de vleesfondue in bouillon ook mogelijk. Maak je fondue-sessie daarna af met een chocoladefondue! Reserveren kan via de website en fonduen is vanaf 2 personen.

Boslaan 47, Vught

Uitgebreid fonduen bij Restaurant van Aken


Deze winter ga je gezellig met de familie of met vrienden fonduen bij Restaurant Van Aken op de Tramkade. Kies uit de fondue van de dag of een mini chinesegroenten-fondue. Bij de bediening vraag je welke fondue vandaag is gekozen: klassiek met Gruyere en Emmentaler, Engelse fondue met cheddar, Italiaans met pesto of Mexicaans met knoflook en pepers. Alle fondues worden geserveerd met vers brood, geroosterde krieltjes en groenten. Bij de saladebar mag je zelf kiezen wat je er aan rauwkost bij wilt eten. Reserveren kan via de mail.

Tramkade 20-24

Kaasfonduen bij ’t Opkikkertje


Bij ’t Opkikkertje op de markt ben je in het gezelschap van misschien wel de grootste collectie aan oetels (kikkers). Een kaasfondue – met Emmentaler en Gruyere – is te bestellen vanaf twee personen. Daarbij krijg je brood, tortillachips en een plank met gezonde lekkernijen. 

Markt 38

Kaasfondue-avonden bij Chez Minée


Kaasliefhebbers opgelet! Zet drie nieuwe data in je agenda, want bij Chez Minée organiseren ze weer nieuwe kaasfondue-avonden. Zondag 21 januari, donderdag 22 februari en zondag 31 maart schuif je aan voor een gezellige avond. Reserveren kan via info@chezminee.nl.

Orthenseweg 1

Fonduen in Den Bosch bij Madame Zita

Zelf aan de slag met de fonduepan


Heb je helemaal geen zin om de deur uit te gaan deze winter? Snappen we! Lekker thuis fonduen kan natuurlijk ook. Bij de Zuivelhoeve haal je verschillende kaasfondue-soorten zoals die met boerenkaas of de bourgondische fondue. Wil je iets feestelijkers? Ga dan voor het ‘verspakket fondue feestelijk’ met daarin alle ingrediënten om zelf fondue te maken én bubbeltjes voor in het glas.  
Kolperstraat 16

Ook bij Bij Boergondisch zijn er verschillende soorten kaasfondue te verkrijgen. Maar de echte uitblinker is het Fondue-het-zelf-pakket. Hierin zit een fonduepannetje en alle ingrediënten voor een boerenkaasfondue. Oh, en natuurlijk het recept! Vughterstraat 59

Heb je nog geen eigen fondueset? Als de wiedeweerga naar Brinkman’s Kookwinkel voor een leuke set. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Vughterstraat 66

Overigens kun je ook onze Den Bosch Cadeaukaart bij ’t Opkikkertje, de Zuivelhoeve en Bij Boergondisch verzilveren! Of geef een cadeaukaart als je nog een cadeautje zoekt!

Fotocredits: Den Bosch City, IJM

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.