Tips voor studenten in Den Bosch


Hier vind je de fijnste tips voor studenten in Den Bosch. Van toffe hotspots tot kortingen en zelfs gratis activiteiten. Want zeg nou eerlijk, voor een student is het gewoon maar allemaal duur. En, newsflash, Den Bosch heeft stiekem veel meer te bieden dan dat er gedacht wordt. Geloof je ons niet? Lees snel verder!

Studentenkorting in de Verkadefabriek


We trappen meteen af met één van onze favo’s: De Verkadefabriek. Dit zit niet alleen op de leuke locatie de Tramkade, maar ze organiseren ook nog eens leuke dingen voor onder andere studenten. Zo worden er regelmatig gratis workshops gegeven voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar, zoals de workshop fotografie of theater. Ook de wisselende expositie is gratis te bezoeken. Daarnaast kunnen studenten met korting naar de film, want je betaalt maar acht euro (op donderdag film + drankje 10 euro). En voor voorstellingen van cabaretiers, de nieuwste generatie dans- en theatermakers en voor concerten betaal je slechts een tientje. De studentenkorting is voor jongeren t/m 29 jaar. Tickets zijn online te koop (voor theatervoorstellingen vanaf 24 uur van tevoren) en afhalen doe je aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas.

Boschdijkstraat 45

Hello My Friend Cocktails Den Bosch City
Borrelbar Den Bosch WK

Chille horeca voor studenten


In Den Bosch stikt het van de restaurants en cafés, maar waar moet je als student nu zijn? Sommige cafés zijn al vaste prik voor studentenverenigingen. Maar wij gingen vooral op zoek naar de spots waar ze leuke acties doen of korting geven. Zo heeft Cinq op de Parade af en toe een chille actie voor studenten, zoals het pastabuffet inclusief drankje voor maar 12,50. Of ga je naar De Borrelbar of Feestcafé Lalalaa voor leuke acties met shotjes of buckets. Oh, en bij P79 is het op donderdag dansdag met 40% korting op drankjes. En ook Café Zomers&Zomers heeft op donderdag acties tijdens hun studentenavond tussen 20u en 2u. Houd hun Insta in de gaten voor meer!

Huis73 inspirerende werkplekken in Den Bosch City

Cursus voor een kleine prijs


Echt een dikke aanrader zijn de workshops en cursussen bij Huis73. Sommigen zijn alleen voor jongvolwassenen, sommigen zijn toegankelijk voor iedereen. Wat dacht je van een cursus Graphic design of Podcast maken? Sowieso is Huis73 een fijne plek voor studenten. Er zijn verschillende studieplekken en voor een paar tientjes heb je al een abo op de bibliotheek.

Hinthamerstraat 72-74

Meer tips voor studenten in Den bosch


Heb je meer tips voor studenten in Den Bosch? Laat het ons weten. Elk jaar worden er meer dingen georganiseerd voor studenten. Met jullie hulp blijven we deze lijst updaten. Veel plezier in onze mooie stad!

Fotocredits: Den Bosch City, Verkadefabriek

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.