In deze Bossche restaurants vier je een romantische Valentijnsdag


Het is alweer bijna zo ver: Valentijnsdag! Some hate it, some love it. Maar ik houd ervan! Dit is het moment om je lief of goede vriend(in) eens flink te verrassen met een heerlijk diner (ja, ook als vrienden mag je elkaar eens een goed portie liefde gunnen). In deze blog vind je zes restaurants die speciaal voor Valentijnsdag flink uitpakken. Je vindt ze in Den Bosch en Vught. Ik heb al bij één van onderstaande restaurants gereserveerd – blokkeer jij 14 februari ook in je agenda?

Waan jezelf in Parijs bij Côte Bar Bistro


In de altijd gezellige Korte Putstraat is het fijne restaurant Côte Bar Bistro gevestigd. De koks pakken elke avond uit. Maar met Valentijnsdag wordt het echt helemaal een feestje. Bij ontvangst krijg je een heerlijke amuse. Daarna duiken jullie samen op een tasting van tonijntartaar, steak tartare & bisque. Mmmm… Maar dat is niet alles. Je deelt ook nog een chateaubriand én het dessert staat helemaal in het teken van macarons. En tot slot, de topper van de avond: jullie leggen de liefde vast met een slotje aan de liefdesbrug. Hoe dan? Reserveer snel en maak het zelf mee. Bon appétit!

Côte Bar Bistro: Korte Putstraat 4

Kyrha ontvangt je met liefde bij Restobar Saluut


Wij weten als geen ander dat je bij Restobar Saluut heerlijk kan eten. Eigenaar en chefkok Kyrha kookt hier de sterren van de hemel. Restobar Saluut ligt aan de voet van de Sint Petruskerk in Vught. Dit intieme restaurant is smaakvol ingericht en daardoor het perfecte decor voor Valentijnsdag. Kyrha staat erom bekend kwaliteit te combineren met eenvoud. And guess what, dit resulteert in de meest heerlijke combinaties (zeker met aanbevolen wijnen)! Voor Valentijnsdag heeft Kyrha een 6-gangen menu opgesteld. En als Valentijnsdag voor jou niet vroeg genoeg kan beginnen, is het menu ook tijdens de lunch te bestellen. 10/10 aanrader! 

Restobar Saluut: Koestraat 54, Vught

Den Bosch City Kyrha Brugman Vught Saluut

Live DJ, bijzonder uitzicht en intieme sfeer bij Current Rooftop

 

Current Rooftop is het perfecte restaurant voor iedereen die op zoek is naar een diner met een bijzonder uitzicht over onze prachtige stad. Current Rooftop is gevestigd in Hotel The Den, een prachtig nieuw hotel in Paleiskwartier. Speciaal voor Valentijnsdag opent Current Rooftop haar deuren eenmalig op dinsdag. En men, dit gaat een avondje worden, hoor. Met live dj en feestelijk, intieme sfeer, wil je hier graag je Valentijnsdag doorkomen. Er staat jullie een 4-gangen diner te wachten. Enigszins verdrietig moet ik jullie vertellen dat je jezelf voor de 14e op een wachtlijst kan plaatsen. MAAR (primeur!), wegens succes heeft Current Rooftop een éxtra valentijnsdiner gepland en wel op woensdag 15 februari. Dus hup, reserveren die handel!

Current Rooftop: Magistratenlaan 54

Hotel The Den Den Bosch Current Rooftopbar

Zoetelief serveert Het diner van de Liefde 


Bij Zoetelief snappen ze het: sharing = caring. En daarom hangen jullie met Valentijnsdag over de tafel om van al het lekkers te proeven dat Chef Krijn voor jullie heeft bereid. Verwacht short rib, mezze-platter, bisque en nog veel meer. Het team heeft er alles aan gedaan om er een speciale avond van de maken. Zo worden ook de tafels extra bijzonder aangekleed. Het menu ziet er wel zo lekker uit, dat ik meteen heb gereserveerd. Doe dat ook snel, als jij gegarandeerd wilt zijn van een culinair en gezellige avond. 

Zoetelief: Korte Putstraat 10

De bijzondere Gastrobar 6 Experience, speciaal voor Valentijnsdag


De toppers van Gastrobar 6 openen speciaal voor jullie haar deuren op Valentijnsdag. Deze avond ga je voor de Gastrobar 6 Experience. En dat is speciaal, want normaalgesproken wordt deze Experience uitsluitend bij een gezelschap vanaf 6 personen geserveerd. Maak een keuze tussen 4-, 5-, of 6-gangen diner en laat je flink in de watten leggen. De gerechten uit de keuken van Gastrobar 6 stralen finesse uit en zijn van hoog niveau. Ga voor een ware smaaksensatie en breidt het menu uit met bijpassende wijnen per gang. 

Gastrobar 6: Karrenstraat 6

Valentijn + vakantiegevoel = Strandhuys IJM in Vught


Dit befaamde restaurant biedt in alle seizoenen de mogelijkheid om te genieten van een rustmoment met een goede menukaart. Enerzijds duik je met een paar stappen in het heerlijke water van de IJzeren Man, en anderzijds loop je zo de Vughste Heide in voor een lange boswandeling. Hoe dan ook, Strandhuys IJM is dé locatie om te ontspannen. En zo dus ook met Valentijnsdag. Geniet van een romantisch uitzicht over het water met een 3- of 4-gangenmenu. Het door de koks samengestelde menu omvat ceviche, bisque (optioneel), chateaubriand en een dessert met ruby chocolat. Yummm! Ook is er een mogelijkheid om à la carte te bestellen. 

Strandhuys IJM, Vught: Boslaan 49

Valentijnsdag Strandhuys IJM Vught

Fijne Valentijnsdag!

 

Hopelijk hebben we je voldoende geïnspireerd met deze blog. Als je liever vegetarisch eet, kan de 11x Vegetarisch eten in Den Bosch je verder helpen. Waan jij jezelf liever op vakantie? Lees dan zeker onze blog over 5x Instant Vakantiegevoel bij deze restaurants

Fotocredits: Restobar Saluut, Current Rooftop, Strandhuys IJM, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok