Bij deze café’s & restaurants in Den Bosch kijk je het WK Voetbal op groot scherm

 

Komende zondag breekt het feest los in Qatar: het WK Voetbal gaat van start. Op maandag 21 november wordt het pas echt gekkenhuis zodra het Oranje Elftal tegen Senegal gaat spelen. Uiteraard hangen vele cafés en restaurants de grootste TV-schermen op en zijn hun gasten welkom om Nederland aan te moedigen. 

Hieronder hebben we slechts een aantal cafés en restaurants (met toffe deals!) uitgelicht. De andere locaties die bij ons bekend zijn, hebben wij opgesomd in onze Google Maps-lijst WK 2022 op groot scherm. Heb jij een suggestie? Deel het met ons! Dan vullen wij de lijst aan en is iedere Bosschenaar op te hoogte.

‘t Pantoffeltje geeft 5 minuten lang korting bij een doelpunt voor Nederland

 

‘t Pantoffeltje staat garant voor goede stapavonden, lekker eten en enthousiast personeel. Peter, Tim en het team staan dan ook weer te trappelen om jullie te ontvangen tijdens het WK. Ook ‘t Pantoffeltje heeft een mooie deal voor de gasten. Bij elk doelpunt voor Nederland, bestel je een shotje Rocketshot Orange Star voor €2,50! Maar ook als er niet gescoord wordt, wil jij dit drankje proberen. De Rocketshot Orange Star is op basis van wodka en passievrucht. Hierdoor smaakt ‘ie erg naar de bekende cocktail Pornstar Martini. Ook lekker on ice!

Korte Putstraat 11

The Legends Sports Bar WK Voetbal

The Legends Sports Bar, waar grote prijzen vallen

 

Test jouw helderziendheid met de WK-poule van The Legends Sports Bar. Als jij het goed doet tijdens de poule, maak je kans op tickets voor het Nederlands Elftal, een bierproeverij voor 6 personen óf een bierpakket ter waarde van €80! Kosten voor deelname zijn €10 per persoon. Op vrijdag 25 november betreedt zelfs Jack van Raamsdonk het café voor extra sfeer!

Weet trouwens dat je hier altijd welkom bent om sport te kijken (zoals de naam al doet verklappen). Ze hebben hier 6 (!) schermen hangen en zenden altijd wel sport uit wat jou interesseert. Een gezellig café waar eigenaar Niels je altijd vriendelijk te woord staat. Zeker een bezoekje waard, ook als er geen WK Voetbal gestreamd wordt!

Snellestraat 50

Vette delletjes bij Café Herman


Scoort Nederland een doelpunt? Dan gaan de frikandellen het vet in en gaat de schaal vervolgens rond in het publiek. Café Herman vinden wij sowieso een fijne hotspot. Het is gelegen in de Hinthamereinde, waar Café Herman de straat met vele anderen een ware trekpleister vormt. Je hebt hier een groot terras en er komen bijzonder lekkere gerechten uit de keuken. Niet alleen met het WK een must visit!


Hinthamereinde 73

10 gratis bier bij De Borrelbar, als…


Alleen als jij precies de minuut raadt wanneer Nederland het eerste doelpunt scoort! Maar hé, voor 10 gratis bier is dit zeker het proberen waard. De Borrelbar is zeker in de weekenden een zeer populaire bar. Je kan hier radje draaien en de ‘Krokodil met Kiespijn’ spelen. Je weet wel, waar je de tanden van de krokodil indrukt, maar hopelijk niet gebeten wordt. Anders moet je een shotje pakken… ; – )


Karrenstraat 10

Borrelbar Den Bosch WK

Buckets, snacks & DJ bij Bar + Bodega De Unie


Aan feest, bier en eten geen gebrek bij Bar + Bodega De Unie. Voorafgaand en na de wedstrijd, spint DJ Jacco zijn leukste platen. Ook zit je hier goed voor lekkere snacks en borrelplanken. De bekende Heineken-buckets zijn terug, leuk om met je vrienden te delen. Wint Nederland? Dan staat jullie een erg leuke verrassing te wachten… 


Kardinaal van Rossumplein 15

Scoort Nederland, dan deelt Hello My Friend uit

 

Als geen ander weten wij dat het altijd gezellig is bij Hello My Friend. Je kan hier cocktailcursussen volgen, eet de lekkerste Street Food en inmiddels ben je hier ook op vrijdagen en zaterdag welkom om te dansen. En zo gezellig is het hier ook tijdens het WK. Hello My Friend deelt shotjes uit bij elk doelpunt dat Nederland scoort. Good for you, My Friend!

Tip: bestel de Cheeseburger Gyoza. Deze zijn echt to die for!

Kruisstraat 31

Bij De Lachende Vis eet je onbeperkt Spareribs

 

Als je van kluiven houdt, dan moet je naar De Lachende Vis in Empel. Hier eet je voor €10 per persoon onbeperkt spareribs én kijk je het WK op groot scherm. Een deal die je als spareribs-lover niet mag missen. Reserveren is gewenst, dus vergeet niet zo snel mogelijk te bellen!

Empelsedijk 21

Hello My Friend Gyoza Den Bosch City

Maar je bent op veel meer plekken welkom!

Zoals in de inleiding vermeld, zijn er veel meer cafés en restaurants die WK uitzenden op groot scherm. Deze kun je vinden in onze Google Maps-lijst voor WK 2022. Bij elke locatie vind je een notitie met extra informatie. Er zijn namelijk nog genoeg andere cafés en restaurants met toffe WK-deals. Sla de lijst op zodat je de komende maand weet waar je moet zijn tijdens het WK. Heb je een aanvulling op de lijst? Laat het ons weten! Dan werken wij deze netjes bij. 

PS. Zoek je als dame nog een oranje outfit? Wij hebben de leukste WK-kleding voor je uitgezocht.

Fotocredits: The Legends Sports Bar, Borrelbar Den Bosch, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok