Bij deze 5 restaurants in Den Bosch haal je een heerlijk kerstdiner in huis en hoef je niet te koken


Kerst draait om samenzijn, familie, gezelligheid én lekker eten! Helaas wordt het op de kerstdagen zelf al snel een groot boodschappen-koken-stress-fiasco. Dat kun je gemakkelijk voorkomen dit jaar door een heerlijk kerstdiner af te halen bij deze 5 Bossche restaurants. Even bestellen, ophalen, in de oven, klaar en heerlijk genieten maar. 

Kerst voor Dummies helpt een handje


Kerst 2022 gaan Eetbar DIT, BUURT, Chez Minée, De Garage, Oven Aan, Kom Eraan en De Spijsbereiders met z’n allen aan de slag voor jouw gemakkelijke, gezellige kerst. Samen zijn zij Kerst voor Dummies en maken ze een superlekker en creatief kerstmaal voor je klaar in een handomdraai. Bestel via de site van Kerst voor Dummies van elk gerecht de gewenste hoeveelheid. Dat kan bijvoorbeeld alleen een toetje of borrelhapje zijn maar ook een compleet kerstmenu. Alles wordt voor je bereid, je hoeft het alleen maar op te dienen en te doen alsof jij het gemaakt hebt. Bestellen kan tot 20 december. 24 december tussen 10.00 en 16.00 uur haal je de bestelling op bij de Kerst & Ride op de Parallelweg 30. Nog makkelijker maken? Thuisbezorgen kan ook tegen een meerprijsje. 

Restaurant Citrus Den Bosch City Kerst

Citrus X-Mas @Home


Voor de luxepaardjes: bij Restaurant Citrus bestel je een uitgebreid 5- of 6-gangendiner. Eventueel met wijnarrangement. Bestellen kan tot 20 december, afhalen is dan op 24 december op Lange Putstraat 7A. Chef Paul Hermes laat je via video’s zien hoe je de gerechten het beste op kunt warmen en hoe je het bord net zo mooi maakt als bij Citrus. 

Restobar Saluut Den Bosch City Kerst

Restobar Saluut verrassingsmenu


Alles ovenklaar, geportioneerd en van topkwaliteit. Restobar Saluut verzorgt jouw borrel tot in de puntjes met de lekkerste bites of een Borrel Box. Na de borrel onbezorgd aan tafel? Bestel een 4-, 5- of 6-gangen menu. Dit zijn niet zomaar menu’s, dit zijn verrassingsmenu’s. Je kunt hierbij altijd extra bisque of een kaasplateau bij bestellen. Bestellen en ophalen kan tot en met 24 december. Ophalen kan op de Koestraat 54 in Vught tussen 10.00 en 16.00 uur. 

FF een dinertje halen bij Swanjéé


FF Swanjéé maakt thuis eten een feestje. De chef heeft een fantastisch 5-gangen menu samengesteld. Optioneel met een kaasproeverij van Michel van Tricht en een prachtige wijn erbij. Thuis is het zeer eenvoudig te bereiden en zet je binnen no-time een plaatje op tafel. Bestellen kan t/m maandag 19 december via de webshop van FF Swanjéé. Ophalen kan 24 december tussen 12.00 en 15.00 uur of 25 december tussen 10.00 en 13.00 uur op Hinthamerstraat 76-78.

FF Swanjée Kerst Den Bosch City

Kerstmis in huis met Pilkington’s


Met de Kerst High Tea van Pilkington’s kun je heel de dag uitgebreid tafelen. Verwen jezelf en je gasten met een eenvoudig te bereiden high tea met zoete en hartige gerechten, koud en warm en inclusief thee!.De High Tea is echt Engels en bevat homemade lekkernijen zoals scones. Afhalen kan 24, 25 en 26 december tussen 09.00 en 10.30 uur op de Torenstraat 5. 

Sjieke Snacks Den Bosch City Kerst

Een hele Sjieke Snack dit jaar


Sjieke Snacks heeft dit jaar de Sterrensnacks van Michelin Chefs uitgebracht. Wij kunnen je vertellen: dit is VET lekker. Denk aan een kipcorn Thaise curry & garnaal van Chef Tom Schoonus van Noble Kitchen en het Balleke Vigor met foie van Chef Lars Albers van Vigor. Bestellen kan via [email protected] Ook losse, andere snacks zijn op deze manier te verkrijgen. Afhalen kan bij Barrique in Den Bosch of bij Sjieke Snacks zelf in Berlicum. Bezorgen kan ook in overleg! 

Fijne, stressloze kerst!


Hopelijk geniet je dit jaar extra van de kerstdagen door het jezelf lekker makkelijk te maken. Bestel op tijd, want je wil niet alsnog in de stress schieten door te laat te bestellen : – ). Geniet van je diner of high tea! 

Fotocredits: Den Bosch City, FF Swanjéé, Restobar Saluut

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok