Dat je het ook gezellig kunt hebben zonder smartphone en social media bewijst BUURT Den Bosch. Deze new kid on the block in ’t zand doet zijn naam eer aan. Gelukkig hoef je niet per se uit ’t zand te komen om te gaan genieten van de gezelligheid van dit nostalgische buurtcafé in een modern jasje!

BUURT Den Bosch

De naam van de nieuwe hotspot BUURT spreekt eigenlijk voor zich, maar na een bezoekje zal het helemaal duidelijk zijn. Deze hotspot heeft genoeg plek voor iedereen, groot en klein, zowel binnen als buiten. Een gezellige bar, cosy corners, tafeltjes aan het raam en een fijn terras. Alles is perfect voor een leuke tijd en borrel met jouw buren en vrienden. En dan hebben ze ook nog eens een super fijne, ontbijt, lunch, borrel en diner kaart!

We durven dan ook te zeggen dat de BUURT ideaal is voor ieder moment van de dag. Een heerlijk ontbijt of een lekker kop verse muntthee (op het terras) in de ochtend. Een kaartmiddag met vrienden op een regenachtige dag, een thuiswerkmiddag in een gezellige omgeving, een gezellige lunch of etentje in de avond. Relaxen, borrelen, werken, studeren: het kan allemaal bij de Buurt!

Op het menu


Op de lunchkaart van BUURT staan lekkere broodjes, soepjes, salades en een 12 Buurtje. De avondkaart is wat uitgebreider: lekkere pizza’s & pasta’s. Zin in meer? Dan staan er ook gerechten als scholfilet en bavette op de kaart.

De borrelkaart is ook zeker notable: oesters, bitterballen, mini gorgonzola pizza, klinkt toch heerlijk allemaal!

Aan de kiddo’s is ook gedacht. Op de kaart staan 4 gerechten voor de kids! Nog een goede reden om naar BUURT te gaan is om de Sgroppino (van de kaart van LUX) Yum Yum!

Openingstijden:
Ma – Vr vanaf 8:30 uur tot 00:00 uur
Za – Zo vanaf 10:00 uur tot 00:00 uur

Je vindt Café Restaurant Buurt hier:

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok