Opzoek naar nieuwe stoelen, een toffe lamp, gezellige woonaccessoires of ben jij gewoon dol op designmerken stap dan zeker is binnen bij Mister Design Den Bosch in de Vughterstraat van Nederlands tot Scandinavisch design je vind het hier allemaal.

Mister Design interieur walhalla

Voorheen waren de juweeltjes van Mister Design uitgestald in een klein pandje in de Hinthamerstraat, maar goed nieuws ze hebben nu ook een grotere winkel, hier staat nog meer moois! Waar? In een groter pand aan de Vughterstraat. En believe us Mister Design is zeker een bezoekje waard, je krijgt namelijk gelijk zin om als een ‘woon-zilla’ je interieur te re-stylen, of op te leuken…

Mister Design Den Bosch interieur
Mister Design Den Bosch City

Wist je dat Mister Design ook een te gekke webshop>>> heeft met meer dan 15.000 gave spullen voor in je huis behang, stoelen, lampen en tafels baby they’ve got it all! Denk aan de supergave Nijntje lamp, leuk voor jezelf maar ook leuk op een kinderkamer. Of wat dacht je van de vouwvazen van Heykoop, of de De Tripod Clock Klok van Vitra want zoals het klokje thuis tikt… Ga zeker snel een kijkje nemen in de webshop of in de winkel van Mister Design in de Vughterstraat in Den Bosch.

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok