Fifty Fifty: Healthy Take Out (oké, en ook een beetje Guilty)


Yasss! Een take out waar geen friet, shoarma of andere vette zooi bij komt kijken! Want Den Bosch is een Healthy Take Out rijker! Fifty Fifty is de eerste gezonde take away van Den Bosch met lekkers voor een fijn ontbijtje, gezonde lunch of early dinner. Oké, eerlijk is eerlijk, ze maken stiekem ook veel te lekkere Guilty Pleasures klaar.

We TACO To You!


Homemade softshell taco’s gevuld met allerlei gezonde ingrediënten zoals hummus met mozzarella en Balsamico of falafel met guacamole is wat we aantreffen. Voor de Guilty Pleasure fanaten hebben ze ook softshell taco’s met mini lobster of chicken cha sieuw. Om maar even wat te noemen. Want er is zó-veel meer!

Denk maar aan overnight oats, smoothies, dirty milkshakes, worstenbroodjes, vers fruit en andere sweets. Weet je wat? Ga gewoon even langs bij deze toppers, and see for yourself!

FiftyFifty Den Bosch soft shell taco
Fifty Fifty Den Bosch take away sweets
Fifty Fifty Den Bosch mimosa opening

Het kleine broertje van NomNom


Vorige week zondag mochten wij bij de primeur zijn, naast NomNom in de Snellestraat. We worden verwelkomd met mimosa’s, lekkers om te proeven en natuurlijk een Dirty Milkshake (!!!). Wat een feestje, met een welverdiend zonnetje, zo op de zondagmiddag.

Vanaf deze week officieel open! Ik durf met zekerheid te zeggen dat Den Bosch er een nieuwe hotspot bij heeft gekregen! Dus vind je weg naar deze nieuwe favoriet voor je wekelijkse dosis Healthy en Guilty Pleasures!

And remember to thank me later!

Fifty Fifty Guilty/Healthy Take Out Facebook & Instagram | Website

Adres: Snellestraat 54, ‘s-Hertogenbosch

ContactOpen daily (if it’s not Monday)

Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di: Van 08.30 tot 19.00
Wo: Van 08.30 tot 19.00
Do: Van 08.30 tot 19.00
Vr:   Van 08.30 tot 19.00
Za: Van 10.00 tot 18.00
Zo: Van 12.00 tot 18.00

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok