Weekend Tip: Ontbijt bij Zoetelief in de Korte Putstraat


Wij moeten meer ontbijten! Zo, dat is gezegd. De meiden van Den Bosch City Blog eten graag, zo nu en dan, buiten de deur. Zeker in het weekend! Daarom zijn we ook ontzettend blij dat Restaurant Zoetelief in de Korte Putstraat op zaterdag en zondag ontbijtjes serveert. Het ontbijt bij Zoetelief wordt op tafel getoverd, je raadt het al, in de ochtend van half 10 tot 12 uur.

In het weekend regelen wij een ontbijt bij Zoetelief!


Nederland is niet helemaal gewend aan een ontbijtje buiten de deur. Toch is het de moeite waard om lekker naar Zoetelief te wandelen. Wij staan op een zaterdagochtend bij hen op de stoep en worden ontvangen met koffie, een vers jus’tje en bloody mary’s. Dit laatste schijnt goed te helpen tegen een kater. Van horen zeggen natuurlijk.

De rest van ons ontbijt bij Zoetelief bestaat uit croissants, sandwiches met gerookte zalm, avocado en gepocheerde eieren, roerei, brioche, yoghurtjes en zoetigheden van de meester patissier. Een heuse ‘Oh My God’, ontsnapt uit onze monden. Dit is fantastisch. We geven stiekem een applausje voor het keukenteam van Zoetelief.

Zoetelief Den Bosch ontbijt sandwich

We kunnen niet kiezen. Doe ons maar… alles!


Het volledige ontbijt menu geeft keuze uit verschillende croissants, eiergerechten (!!), sandwiches en yoghurt. Voor wie niet kan kiezen, heeft Zoetelief de Mini Continental of Zoetelief Continental op het menu staan. Gewoon het tafeltje vol laten zetten. Lekker Bourgondisch. Voor de echte levensgenieters worden er ook morning cocktails & drinks gemaakt.

Dus heb je een drukke planning in het weekend met winkelen en boodschappen? Doe dit vooral niet met een lege maag. Wij raden het ontbijt bij Zoetelief zeker aan! Of gewoon gezellig, een uitgebreid ontbijt met vrienden. We zijn ten slotte Bourgondiërs.

Zoetelief in Den Bosch is bij velen van ons al een geliefde plek voor de lunch of het diner. In de zomer moet je snel zijn voor een fijn plekje op het mooie terras. We komen ook graag terug voor de lekkere cocktails aan de coole bar.

PS. Zoetelief houdt rekening met allergieën en dieetwensen. Wel zo handig.

ontbijt Zoetelief Den Bosch
ontbijt Zoetelief Den Bosch Patisserie

Restaurant Zoetelief Facebook & Instagram | Website

Contact: 073 6911430 | info@zoetelief.nu
Adres: Korte Putstraat 10, ‘s-Hertogenbosch
Ontbijt (zaterdag & zondag) 09.30 tot 12.00 uur
Lunch 12.00 tot 17.00 uur
Diner 17.00 tot 22.00 uur
Barfood 12.00 tot 00.00 uur

Openingstijden:
Ma: Vanaf 11.00
Di: Vanaf 11.00
Wo: Vanaf 11.00
Do: Vanaf 11.00
Vr:   Vanaf 11.00
Za: Vanaf 09.30
Zo: Vanaf 09.30

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok