Restobar Saluut: hotspot in Vught 

 

Pak je fiets en volg de route naar Vught! Midden in het centrum, aan de voet van de Petrus-kerk, is Restobar Saluut gevestigd. Hier staat culinair genieten hoog in het vaandel en zit je heerlijk op het zonnige terras. 

Als je enigszins geïnteresseerd bent in kwalitatief hoogstaand lunchen en dineren, dan heb je ongetwijfeld al van Restobar Saluut gehoord. Zo niet, dan is Vught waarschijnlijk niet in jouw nabije omgeving. Maar het is absoluut de moeite waard om eens verder te rijden: eigenaar en chefkok Kyrha Brugman kookt hier de sterren van de hemel. En voor het beleven van ultieme gastvrijheid zit je hier ook goed!

Den Bosch City Kyrha Brugman Restobar Saluut
Den Bosch City Restobar Saluut Bisque Langoustines
Den Bosch City Restobar Saluut Flat Iron
Den Bosch City Restobar Saluut exterieur

Dit is waarom je vandaag nog een tafel reserveert

 

Restobar Saluut is de unieke mix van een gezellige bar en een bourgondisch restaurant. Eveneens is het de perfecte ontmoetingsplek als je bij wilt kletsen met vrienden. Je komt hier voor een lange lunch, onder het genot van heerlijke wijnen. Maar ook voor alleen een kop koffie ben je van harte welkom. Of ga je liever met vriendinnen cocktails drinken? Ook dan zit je hier goed! Kortom: maak vandaag nog een reservering!

DEN BOSCH CITY’s FAVORITES:

 –  Flat iron toast

 –  Bisque van langoustines

 –  Knolselderij tournedos

Den Bosch City Kyrha Brugman Vught Saluut

bekende bossche kok maakt droom waar

 

Kyrha is een echte horeca-man in hart en nieren. Hij straalt al ruim 20 jaar in verschillende keukens op hoog niveau, waarvan 12 jaar in de welbekende en culinaire Bossche Korte Putstraat.

Van jongs af aan droomde Kyrha al over een eigen restaurant. Toen deze kans zich eind 2021 aandiende, heeft hij alles op alles gezet om deze droom waar te maken. En met succes: Restobar Saluut is inmiddels een waar begrip in Vught en omstreken!

Lokale Wereldreis

 

Met Restobar Saluut worden kleinere gerechten uit alle hoeken van de wereld gecombineerd met de lekkerste bieren, cocktails en wijnen. Het shared dining-concept is samengesteld met streekproducten van lokale ondernemers. Kyrha blinkt uit in het combineren van eenvoud en finesse.

Mocht je trouwens niet kunnen kiezen uit al het heerlijks, dan stelt Kyrha een speciaal 3-gangenmenu voor je samen. Een tip als jij jezelf het liefst laat verrassen.  

Den Bosch City Restobar Saluut Bisque Langoustines

Ben je al bij Restobar Saluut geweest? Schrijf jouw ervaring in de comments!

Restobar Saluut: Koestraat 54, Vught | Website | Facebook | Instagram | LinkedIn

Fotocredits: Aniek Verschuur Fotografie, Restobar Saluut

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok