Hint & Tint in Den Bosch


Schalen, potten: keramiek all over bij Hint & Tint! Hint & Tint is een winkel/atelier en is al vanaf 2010 te vinden in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Het is een werkplek waar medewerkers hun talenten en vaardigheden kunnen ontdekken en ontplooien. In de cadeauwinkel worden de kunststukken verkocht. Wij mochten er een kijkje nemen en zijn erg enthousiast geworden over dit concept!

Den Bosch City Hint & Tint cadeaus
Den Bosch City Hint & Tint cadeauwinkel
Den Bosch City Hint & Tint Cello
Den Bosch City Hint & Tint ambacht

Maatschappelijke werkplaats

 

Hint & Tint is een onderdeel van Cello. Cello wil dat mensen met een beperking gewoon als anderen hun eigen leven kunnen leiden. De flexibele en professionele ondersteuning van Cello maakt dat mogelijk. 

Bij Hint & Tint worden op ambachtelijke en creatieve wijze, unieke en kleurrijke producten gemaakt. De zelf gemaakte producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en herkenbaar aan het speciale ZELLUF label.

Den Bosch City Hint & Tint keramiek
Den Bosch City Hint & Tint Oeteldonk

Handgemaakt en uniek

 

In het atelier in Den Bosch heeft iedere werknemer een eigen lijn ontwikkeld waardoor ze allemaal op zijn/haar eigen manier hun creativiteit kunnen laten zien. De producten zijn handgemaakt en dus stuk voor stuk uniek. Het atelier zit achterin, waar de werknemers de spulletjes ‘live’ aan het maken zijn. De producten die ze maken worden voor in de winkel verkocht. 

Ze hebben mega leuke spulletjes dus zeker de moeite waard om er eens langs te lopen en een kijkje te nemen. Én ze hebben een speciale Oeteldonk collectie!

Koop je cadeau hier


Door de volgende keer een cadeau te kopen bij Hint & Tint, draag jij automatisch bij aan het welzijn van de kunstenaars. Hint & Tint is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Laat het aan ons weten als jij hier bent geweest!

Hint & Tint: Hinthamerstraat 96cWebsite | Facebook 

Fotocredits: Anne Op ‘t Hoog Fotografie

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok