Bossche Brendy laat je kennismaken met Latijns-Amerika


Werk opzeggen, backpack pakken en in het vliegtuig stappen. Zo is de Bossche Brendy in 2019 vertrokken naar Latijns-Amerika. De droom voor velen werd voor haar werkelijkheid. Maar niet alleen haar reis is een droom die uit is gekomen. Brendy startte in 2020 haar eigen sieradenlijn Coco Balu Jewelry. 

Lees in dit artikel het verhaal van Brendy en shop haar sieraden met de speciale Den Bosch City-deals!

Oude liefde roest niet

 

In een kralen-winkeltje van een vriendelijke dame, tijdens haar reis door de het paradijselijke continenten, werd ze opnieuw getriggerd door sieraden waar ze als klein meisje al verzot op was. Ze kocht zowat de hele winkel leeg en begon sieraden te rijgen op het strand. Net zoals jaren geleden.

Brendy verkocht als 9-jarige al sieraden. De verkoop van haar eigen gemaakte juweeltjes vond plaats bij haar oma in de stoffenwinkel. Op haar vrije zaterdagen fietste ze vol goede moed om haar salaris op te halen. En jawel, ongeveer wekelijks harkte Brendy haar salaris van twee gulden binnen.

COVID opende deuren voor Brendy


Nadat Brendy terugkwam van haar reis, wilde ze eigenlijk weer aan de slag als schooljuf. De functie die ze eerder tijdelijk had opgezegd. Maar COVID-19 stak daar een stokje voor en Brendy kwam noodgedwongen thuis te zitten. Dit was het moment waarop Brendy besefte dat ze van haar hobby haar werk wilde maken. Kort na haar terugkomst stapte Brendy naar de KVK om haar sieradenbedrijf werkelijkheid te maken. Coco Balu Jewelry is geboren. En gelukkig maar, want met haar sieraden deelt Brendy indirect haar fantastische reiservaringen.

Den Bosch City Coco Balu Jewelry armbanden
Den Bosch City Coco Balu Jewelry kettingen
Den Bosch City Coco Balu Jewelry sieraden

Kleurrijk, veelzijdig en uniek


Zoals je jezelf wel kan voorstellen, zijn de sieraden van Coco Balu Jewelry net zo kleurrijk als Latijns-Amerika. Brendy laat zich bij elke collectie nog steeds inspireren door de vrolijke tinten. De kleurrijke bedeltjes verwerkt ze tot armbanden, ringen, enkelbandjes, kettingen en brillenkoordjes. 

Liever zelf de kleuren samenstellen? Daarin is Brendy ook zeker niet te flauw. Op aanvraag rijgt Brendy precies de kleuren waarmee jij jouw handen, hals, enkels of brillenkoord wilt opfleuren. 

Oeteldonk


Als echte Bossche weet Brendy natuurlijk als geen ander hoe graag wij onszelf willen versieren met rood-wit-gele accessoires tijdens Carnaval. Speciaal voor deze dagen heeft Brendy een Oeteldonk-collectie uitgebracht. Ringen, armbanden, kettingen, allemaal in de kleuren wat ons hartje begeert.

Interesse? De Oeteldonk-collectie van Coco Balu Jewelry is rondom Carnaval te koop op de webshop van Den Bosch City. Buiten Carnaval om wisselt de collectie in onze webshop. En speciaal voor jullie, worden de sieraden met extra korting aangeboden.

Juf Brendy

 

Inmiddels weet Brendy haar sieradenlijn te combineren met de job waar haar hart eveneens van vol is: voor de klas staan. En niet alleen op de basisschool!

Brendy verzorgt namelijk workshops en kinderfeestjes. Dus heb je nu zelf ook zin hebben om lekker te freumelen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan schiet Juf Brendy te hulp. Neemt contact op via info@cocobalu.com.

 

Bezoek zeker ook de social kanalen van Coco Balu Jewelry: Website | FacebookInstagram

Fotocredits: Coco Balu Jewelry, Anne Op ‘t Hoog Fotografie

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok