Hier kun jij met kerst heerlijk uit eten in Den Bosch

 

Al plannen met kerst? Nog niet? Dan adviseren wij vooral deze kerst eens heerlijk uit eten te gaan in onze mooie stad. Wij zetten een aantal fijne, gevarieerde restaurants op een rijtje voor je waar jij deze kerst naartoe kan. Toch liever thuis eten maar geen zin en tijd om een feestmaal te bereiden? Bekijk dan ook onze blog over thuis een kerstdiner zonder te koken!

Gastrobar 6

Christmas experience bij Gastrobar 6


Whoa! Het kerstmenu van Gastrobar 6 ziet er fingerlickin’ good uit. Het begint bij vier gangen en is uit te breiden naar zes gangen. Aanrader! Want dan wordt ook het tussengerecht met wagyu geserveerd. Voor de kaasliefhebbers kan er nóg een gangetje bij, namelijk de zes kazen van Fromagerie Jokkmokk. Maak het af met begeleidende wijnen (halve of hele glazen). Bij Gastrobar 6 wordt er gezorgd dat jouw kerst écht een feest wordt. Reserveren kan via 073 888 90 92 of info@gastrobar6.nl.

Geopend: 24, 25 & 26 december
Karrenstraat 6

Foodmarkt De FAM kerst

Kerst met een grote groep vrienden of familie


Vier je met een grotere groep vrienden of familie kerst, maar geen zin om dat thuis te vieren? Bij Foodmarkt De FAM is er voldoende ruimte om gezellig met een groep te lunchen of dineren tijdens kerst. En, dikke pluspunt: omdat hier acht verschillende keukens zitten, kan echt iedereen zelf kiezen wat hij/zij wilt eten. Geen gezeik met dingen die iemand niet lust. Bestel lekker van alles en knal die tafel maar vol!

Geopend: 24, 25 & 26 december
Korenbrugstraat 8

IJM Kerstbrunch

Kerst vieren bij IJM in Vught


Zoals je misschien al gewend bent is er bij IJM in Vught altijd genoeg te doen! Zo wordt er op Eerste en Tweede Kerstdag een kerstbrunch georganiseerd bij het Strandpaviljoen met bubbels, amuses en verschillende gerechten. In het restaurant en de serre van het Strandhuys wordt ook een á la carte lunch of kerstmenu in de avond geserveerd. Met vanaf 16.30 live muziek door Esther van Heeswijk. Hoe leuk! Op Eerste of Tweede Kerstdag toe aan een borrel? Wip dan even langs bij Madame Zita tussen 14.00 en 18.00u. Reserveren voor het Strandpaviljoen of Strandhuys kan via de website van IJM en voor de kids zijn er vaak speciale prijzen.

Geopend:
Kerstbrunch Strandpavljoen, 25 & 26 december 2023
Strandhuys, 24, 25 & 26 december
Madame Zita, 24 december (25 & 26 december alleen open voor borrel)
Boslaan 49, Vught

Coquilles met brander

Kerst vieren bij Bistro Bon


Wist je dat ze bij Bistro Bon veel tafelbereidingen doen? Extra feestelijk om deze gerechten tijdens de kerstdagen te bestellen, zoals de coquilles die aan tafel worden gebrand, of de melting bon-bol als dessert. Tijdens kerst kun je bij Bistro Bon niet alleen á la carte eten, maar er is ook een speciaal kerstmenu samengesteld. Lekker makkelijk, voor als je geen zin hebt om zelf te kiezen!

Geopend: 24, 25 & 26 december 
Lepelstraat 39

Oi Oi Asian Kitchen Kerst

NIEUW: Oi Oi Asian Kitchen


In december heeft all-time favorite Le Méridien plaatsgemaakt voor Oi Oi Asian Kitchen, de nieuwe sushi hotspot in de Korte Putstraat. Deze maand zijn ze nog een pop-up, om vervolgens in januari te verbouwen. En goed nieuws: zij zijn 24 en 25 december gewoon open. Mooi moment om alvast te proeven!

Geopend: 24 & 25 december
Korte Putstraat 20

Het Viswijf Kerst

Kerst zonder poespas bij Het Viswijf


Ben je een liefhebber voor alles wat uit de zee komt? Dan is het kerstmenu van Het Viswijf zeker iets voor jou! Denk aan langoustine, coquille en gepekelde zeeduivel – alleen maar lekkere dingen zitten in dit menu verwerkt. En voor de kaasliefhebbers het kaasplankje van Wijn bij Stijn (if you know you know!). Er is keuze uit 4-, 5- of 6-gangen.

Geopend: 24, 25 & 26 december
Monseigneur Prinsenstraat 1a

Vorig jaar hebben we ons best gedaan om alle restaurants die open waren tijdens Kerst te noemen in één van onze handige Google Maps-lijsten. Dit jaar is dat niet gelukt. Des te meer reden om jouw favo (die niet in dit artikel staat) hieronder te droppen.  Maar hoe dan ook, Merry Christmas!

Fotocredits: IJzeren Man, Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.