Hier kun jij met kerst heerlijk uit eten in Den Bosch

 

Al plannen met kerst? Nog niet? Dan adviseren wij vooral deze kerst eens heerlijk uit eten te gaan in onze mooie stad. Wij zetten zes fijne, gevarieerde restaurants op een rijtje voor je waar jij deze kerst naartoe kan. In de gratis Google Maps lijst ‘uit eten met kerst‘ vind je een compleet overzicht van alle restaurants waar jij terecht kunt. Toch liever thuis eten maar geen zin en tijd om een feestmaal te bereiden? Bekijk dan ook onze blog over thuis een kerstdiner zonder te koken!

Zoetelief Den Bosch Ontbijt kerst

Zoetelief(ve) kerstsfeer


Zoetelief, een gezellige plek midden in de Korte Putstraat. Volledig in kerstsfeer kan je hier naartoe voor vroege of late lunch, high tea, high wine, borrel en diner. Speciaal voor de feestdagen heeft Zoetelief een kerstmenu samengesteld. Deze bestaat uit 3- of 4-gangen. Er is per gang keuze uit twee feestelijke gerechten. Denk hierbij aan moderne kerstgerechten en alledaagse favorieten zoals tonijn tataki of steak tartaar. Lunchen en dineren kan ook à la carte! 

Geopend: 24 & 26 december
Korte Putstraat 10

IJM Vught kerst Den Bosch City

Kerst (met kids) op het strand bij IJM


Bij de IJzeren Man in Vught is er dit jaar een goed gevuld kerstprogramma. Leuke activiteiten en zelfs een kerstmarkt staan op de planning, ook leuk voor kids! In het strandpaviljoen is 25 december tussen 11.00 en 14.00 uur een lopend buffet met eindeloze brunchgerechten. Ontvangst met bubbels én een kinderbuffet zijn aanwezig. Bij het Strandhuys kan je de hele kerst à la carte lunchen tot 16.00 uur. Vanaf 17.00 uur is er een 3- of 4-gangen keuzemenu en een kindermenu. Kerstavond en eerste kerstdag is er live muziek om de kerstsfeer helemaal compleet te maken.

Brunch: 25 december I Lunch of Diner: 24, 25 & 26 december
Boslaan 49 Vught

Een pure en Bourgondische kerst bij d’n Boerderij 


100% natuurlijk, biologisch en regionaal kerst vieren? Dat kan bij d’n Boerderij. Er wordt een plateau geserveerd van verschillende voorgerechten, lekker om samen te delen en van alles te kunnen proeven. Daarna een uitgebreide luxe kerstschotel en als dessert ook een plateau van feestelijke toetjes. Hhhmmmm… Hier proef je de authentieke sfeer van de schattige locatie terug in de gerechten.

Geopend: 25 december (volgeboekt voor nu, houd de site in de gaten)
Herven 54

Nippen kerst Den Bosch City

All-day dinner bij Nippen


Bij Nippen is kerst een feestje. Op kerstavond is er een Amuse-Party met DJ Deep House all night long. Op tweede kerstdag is er vanaf 12.00 uur een All-day Dinner en vanaf 20.00 een dj en live muziek! Heerlijke eten en een beetje dansen, juist met kerst. 

Geopend: 24 & 26 december 
Kruisstraat 25

Le Meridien kerst Den Bosch City

Kerst op z’n Frans bij Le Méridien


De Franse keuken op z’n best in hartje Den Bosch. Prachtige borden met zorgvuldig bereidde gerechten. Als je echt wil uitpakken deze kerst: ga dineren of lunchen bij Le Méridien. Kies de gerechten naar wens van een prachtige kerstkaart. Kerst met z’n tweetjes? De Fruits de mer Special for 2 is misschien iets voor jullie!

Geopend: 24, 25 & 26 december
Korte Putstraat 20

De Garage kerst Den Bosch City

Niet italiaanse, Italiaanse Kerst bij De Garage


Bij De Garage staat dit jaar een niet helemaal Italiaans, maar toch ook weer wel Italiaans menu op de planning. Deze bestaat uit 4 gangen en is er voor zowel lunch als diner! Het menu is nog in the making maar stay tuned want deze is heel binnenkort bekend. 

Geopend: 25 & 26 december
Parklaan 27G

We hebben ons best gedaan elk restaurant te benoemen, maar als we er eentje over het hoofd hebben gezien laat het ons weten. Wil je zelf in deze lijst staan? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Bekijk hier de gratis Google Maps lijst met het complete overzicht: ‘uiteten met kerst‘! 

Fotocredits: IJzeren Man, Le Meridien, De Garage, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok