Horn of Plenty festival – 4 t/m 10 maart 2024


Het is tijd voor de tweede editie van het Horn of Plenty festival. Samen met trompettist Eric Vloeimans zetten Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunst de blaasmuziek maar liefst zeven dagen lang in het zonnetje. Het wordt, net als twee jaar geleden, weer een kleurrijk spektakel waarbij allerlei genres aan bod komen: van klassiek tot jazz en van pop tot latin. Verwacht extravagante optredens en intieme concerten én neem als (amateur)muzikant zelf deel aan de dit meerdaagse feest voor de blaasmuziek! Het festival wordt verspreid over de meest prominente podia van de stad. Horn of Plenty vindt plaats van 4 t/m 10 maart 2024.

Spectaculaire optredens en muzikanten


Maandag 4 maart wordt afgetrapt met een besloten avond. Tijdens deze avond zijn er optredens van Fijne Deuntjes ft Q on Trumpet, Dr. Brass, festivalcurator Eric Vloeimans himself & Brass in Blue én De Bossche Kornuiten. De overige dagen staan er toppers op het podium als Lo Poloko, Koen Smits, zangeres en pianiste Karsu en Amsterdams Andalusisch Orkest. Daarnaast organiseert het Artvark Quartet op zaterdag 9 maart een Saxofoon Workshop. En kun je op zondag 10 maart zelf met je sax, trompet, fluit, trombone of ander (blaas)instrument meespelen in de XL-band van Horn of Plenty.

De kracht van muziek


Trompettist en festivalcurator Eric Vloeimans gelooft heilig in de kracht van muziek. En dan bedoelt hij álle muziek. Hij speelt zelf alle mogelijke stijlen en wil zijn ontdekkingen graag delen met anderen. Hij wil mensen inspireren om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf muziek te maken. Geen wonder dat Eric en de initiatiefnemers elkaar hebben gevonden. Ze hebben samen als doel steeds meer mensen, én steeds meer verschillende mensen, in contact te brengen met muziek.

Programma en tickets


Horn of Plenty vindt plaats van 4 t/m 10 maart 2024 op verschillende podia van onder andere Theater aan de Parade, Verkadefabriek en Willem Twee. T
ickets zijn te koop per concert. Het is dus niet mogelijk om een festivalticket te kopen dat in één keer toegang biedt tot alle concerten. Je krijgt wel korting als je meerdere concerten bezoekt. Boek je namelijk drie Horn on Plenty-concerten of meer, dan ontvang je 15% korting. Deze korting wordt automatisch in je winkelmandje verrekend.

Jongeren t/m 25 jaar kunnen een aantal Horn of Plenty-concerten voor slechts €12,50 bezoeken. Deze Lastminute Jongerenkorting is 48 uur voor aanvang van een concert beschikbaar.

Programma en tickets: website

Fotocredits: Theater aan de Parade

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.