Nederlandstalige popmuziek met ‘Moerstaal – ijzersterk’


Er komt een nieuw Nederlandstalig popmuziekfestival naar Den Bosch – ‘Moerstaal – ijzersterk’. Het concept van Moerstaal is eenvoudig en krachtig: het viert de moderne Nederlandstalige popmuziek, die momenteel populairder is dan ooit. In een tijd waarin Nederlandstalige muziek de hitlijsten domineert, biedt de organisatie een platform voor originele artiesten die zowel tekstueel als muzikaal iets te zeggen hebben.

Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunst organiseren de eerste editie van het evenement op zaterdag 11 mei in Theater aan de Parade. De tweede editie is gepland op zaterdag 19 oktober 2024 in Willem Twee Poppodium. 

Moerstaal ijzersterk popmuziek Theater aan de Parade Willem Twee
Moerstaal ijzersterk popmuziek Theater aan de Parade Willem Twee

Gevarieerde line up


Ivo Cooymans – Hoofd programmering bij Willem Twee: “De eerste editie van Moerstaal belooft een onvergetelijke avond te worden. De bezoeker kan zichzelf onderdompelen in de betoverende klanken van Loen, zich laten meeslapen door de dromerige melodieën van Droom Dit, de oprechte emotie voelen van Hannah Mae en meedansen, klappen en genieten op de ambiance van Thijs Boontjes. DJ Maarten laat je tot slot dansen in je moerstaal, op Nederlandstalige parels uit onze muziekgeschiedenis.”

Voor in de agenda


De eerste editie van ‘Moerstaal- ijzersterk’ vindt plaats op zaterdag 11 mei 2024 van 20:00 t/m 01:00 uur bij Theater aan de Parade. Een kaartje kost € 27,50 en is te bestellen op: theateraandeparade.nl.

Fotocredits: Koen Kuik, Jantina Talsma

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.