intertoys helftheuvel den bosch city

Sinterklaascadeaus kopen in Den Bosch doe je hier!

“Jij zit waarschijnlijk te denken, wat Sinterklaas je kids nu toch weer gaat schenken? En waar moet je dat halen dan…? Geen zorgen want Den Bosch City heeft voor jou een plan….”

Zoals je ziet zijn wij hier al helemaal in de Sinterklaassferen. Ben jij hier nou nog helemaal niet klaar voor? Maak je niet druk, WE GOT YOU! Om je een handje te helpen verzamelden wij voor jou de allerleukste speelgoedwinkels en tips voor sinterklaascadeaus. Zo hoef jij niet met je handen in het haar te zitten volgende week. Lees maar snel verder. 

Sostrene Grene 5 den bosch city

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

Laten we bij het begin beginnen…  Sinterklaas is inmiddels weer aangekomen, en dus staan alle kinderen in heel Nederland te popelen om hun schoen te zetten. Uiteraard kan je bij alle onderstaande speelgoedwinkels kan je natuurlijk kleine sinterklaascadeaus kopen voor in de schoen. Maar ook bij de Søstrene Grene, of bij de Flying Tiger koop je de leukste en grappigste kleine cadeautjes. Daarnaast zijn deze winkels ook super goed te gebruiken als je een surprise moet maken, want voor alle leeftijden is er wel wat te vinden, ook voor de kleinste prijsjes. Tenslotte heb je er niet alleen speelgoed maar je kan er meteen je knutselmateriaal kopen voor de allermooiste surprises. 

Locatie Søstrene grene
Locatie Flying tiger

petozi den bosch city

Sinterklaascadeaus voor de kleinsten

Zoek je nu specifiek wat leuk speelgoed voor de echte mini’s. Zeker wanneer er oudere broers of zussen zijn die al helemaal het sintvirus te pakken hebben, kun je de baby’s niet overslaan. In Den Bosch ga je daarom naar de leukste babywinkels.  Wist je dat je bij de Prénatal ook super veel speelgoed hebt voor de allerkleinste? En bij Moeders mooiste kijk je je ogen uit naar alle baby spullen. Daarnaast hebben ze ook echt alles wat je je maar kan bedenken voor het mooiste (Maileg) poppenhuis. Dat laatste is hier een doorslaand succes en elk jaar sparen we verder aan de muizen collectie. Ook bij Petozzi of Poppedoll slaag je zeker voor de leukste babycadeautjes. 

Locatie Prénatal
Locatie Poppedoll
Locatie Petozzi
Locatie Moeders Mooiste

jovi toys den bosch city

’t Heerlijk avondje is gekomen

Het is zo vijf december. Dus hier kan je maar beter ook goed op voorbereid zijn. In de eerste plaats denk je er misschien aan om je sinterklaascadeaus online te bestellen. Echter vind ik het heerlijk om in de winkel speelgoed uitzoeken. Daarnaast kan je je dan laten inspireren door alle leuke dingen die je tegen komt. In Den Bosch vind je meerdere Intertoys, waar je voor al je speelgoed terecht kan. Maar Den Bosch heeft ook superleuke kleinere speelgoedwinkels. Bijvoorbeeld bij De Dobbelsteen in de Vughterstraat, waar ze echt voor alle leeftijden de allerleukste spelletjes verkopen, leuk om meteen op Sinterklaasavond te spelen met het hele gezin. Daarnaast stap je in Rosmalen bij de ‘Jovi Toys’ een van de grootste speelgoedwinkels in de omgeving binnen loopt. Ze hebben hier merken als Grapat, Silvanian Family, Duplo, Lego en een grote collectie Brio.

Locatie Intertoys Helftheuvel
Locatie Intertoys Arena
Locatie Dobbelsteen
Locatie Jovi Toys

hout doe den bosch city

duurzame sinterklaascadeaus

Bij Hout-Doe in de Minderbroedersstraat vind je bijvoorbeeld het meest prachtige houten speelgoed wat ook nog eens super duurzaam is. Want uiteindelijk is het milieu is natuurlijk ook belangrijk!

Locatie Hout-Doe

Open einde speelgoed

Omdat het zo belangrijk is voor kinderen om hun fantasie te kunnen gebruiken is open einde speelgoed ook altijd een goed idee. Kijk daarom zeker ook eens op de website van Little Botanic Label. Daarnaast weet je zeker dat je iets besteld wat goed is voor het milieu want het wordt duurzaam gemaakt en klimaatvriendelijk verzonden. Ook wordt alles met liefde met de hand gemaakt. Omdat het zo belangrijk is voor kinderen om hun fantasie te kunnen gebruiken is open einde speelgoed ook altijd een goed idee. 

intertoys arena den bosch city

Als het goed is ben jij nu helemaal klaar voor Sinterklaasavond. Uiteindelijk is het natuurlijk het allerfijnste als je goed voorbereid bent en alle sinterklaascadeaus geregeld hebt. Heb je zelf nu nog goede tips voor leuke winkels in Den Bosch? Vergeet ze dan niet te vermelden in een reactie.  Wij wensen alle hulpsinten en rijmpieten alvast veel succes de komende tijd maar met deze tips gaat dat vast helemaal goed komen. Als laatste, vergeet niet even langs Van Delft te gaan (dit jaar te vinden op de Schapenmarkt) voor de lekkerste pepernoten. 

 

Fotocredits: Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
GZG Terrein – Stergebouw
Burgemeester Loeffplein 70b/c
5211 RX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: hello@denboschcity.com

hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • dbc-tiktok-wit
  • DBC LinkedIn Wit

F.A.Q.   |   Samenwerken   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Klantenservice

Stuur ons een berichtje

Footer Contact Form

Contact over Den Bosch Cadeukaart?