Content maken voor Den Bosch City


Den Bosch City is per direct op zoek naar gastredacteuren, hobbyfotografen en socialmedia-goeroes. Ons Bossche mediaplatform groeit razendsnel en wij zoeken een leuk team die met ons mee wil groeien.

We zijn op zoek naar schrijvers, fotografen en socialmedia-specialisten die wekelijks content willen maken voor Den Bosch City. Naast onze website www.denboschcity.com maken we ook content op Facebook, Instagram en Pinterest over Den Bosch en omgeving.

Schrijf jij vlotte teksten, maak je mooie foto’s en/of heb je verstand van social media? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken. 

Gastredacteur worden


Als gastredacteur schrijf je artikelen en guides over de leukste plekken in Den Bosch en omgeving. Vaak ga je op locatie langs, doe je mee met een activiteit of mag je andere toffe dingen doen. Heel chill als je naast schrijven ook mooie foto’s maakt en kan bewerken, maar dit is geen absolute must. Anders neem je gewoon een DBC-buddy mee die dit wel goed kan.

Naast foutloos schrijven in onze stijl, heb je basiskennis van SEO en lever je artikelen op tijd aan. Ook als je geen volleerd schrijver bent, dan ben je welkom. Wij kunnen je alles leren over het vak. Voor alle gastredacteuren bieden wij een platform aan waar jouw werk dagelijks wordt gelezen.

Foto’s maken op locaties in Den Bosch

Als fotograaf voor Den Bosch City maak jij foto’s voor onze website en socialmedia-kanalen. Je doet dit in je vrije tijd of op verzoek op locatie voor een artikel. Daarnaast ben je handig met Photoshop en/of Lightroom. Mocht je hier nog niet zo goed mee om kunnen gaan, kunnen wij je verder helpen. Voor fotografen zorgen we voor een vermelding bij gepubliceerde foto’s.

Word onze socialmedia-expert

Social media is jouw ding. Als onze socialmedia-expert beheer jij al onze kanalen, zorg je voor een gevulde contentkalender en ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Als socialmedia-expert werk je nauw samen met de rest van het team, bedenk je content en zorg je voor de juiste aandacht voor artikelen en agendapunten. 

Losjes Festival Hemelvaart

Onderdeel worden van het team


We zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om toffe content te maken. Content maken doen wij op vrijwillige basis, want we vinden dat onze stad dat verdient. Den Bosch is hartstikke leuk en dat willen wij iedereen laten zien.

Binnen Den Bosch City is er ruimte om te leren. Zelf beschikken we over alle kennis die nodig is om een platform als dit op te zetten en te runnen. Daarnaast ben je ook vrij om je te ontwikkelen op meerdere gebieden.

Als onderdeel van Den Bosch City deel je zelf je tijd in en werk je vanuit thuis. Als je het leuk vind, ben je ook welkom op ons kantoor aan de Havensingel! Je bent van harte welkom!

So Yummy brunch Pasen

Het allerleukste is dat we vaak op locatie worden uitgenodigd, bij een restaurant mee-eten of met een toffe activiteit meedoen. Dit doe je vaak met z’n tweetjes en is altijd gezellig. Bovendien groeit je netwerk zo razendsnel.

Interesse? Stuur een mailtje naar hello@denboschcity.com of app naar 06 300 38 556. Vermeld je skills, beschikbaarheid (je moet namelijk wel maandelijks tijd hebben en/of op pad kunnen) en motivatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs, Team Den Bosch City

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok