Verkadefabriek Den Bosch City

Verkadefabriek opent atelier voor multimediale kunstenaars


Den Bosch heeft er een nieuw atelier bij. In de Verkadefabriek kunnen jonge kunstenaars voortaan kosteloos gebruikmaken van een multimedia atelier. De Verkadefabriek stelt een coach beschikbaar voor technische ondersteuning. Aanmelden kan online.

Het Verkadefabriek Atelier is een ruimte waar multimediale kunstenaars kunnen experimenteren. De ruimte beschikt over een krachtige PC voor het aansturen van licht, geluid, audio en video door de hele ruimte. Er hangen lampen, speakers, beamers en een greenscreen om mee te experimenteren.

De technische coach die de Verkadefabriek gratis beschikbaar stelt, adviseert bij het inzetten van (digitale) technologieën en brengt jonge kunstenaars in contact met andere specialisten.

Het Verkadefabriek Atelier is beschikbaar voor autodidacten, alumni en jonge professionals tot en met 29 jaar die niet (meer) op een opleiding zitten. De ruimte kan gebruikt worden voor een periode van één, twee of drie weken, zonder verplichting tot een uitvoering of anderszins. 

Verkadefabriek: aanmelden

Fotocredits: Marly van Gog

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.