Bij de kleurrijke en gezellige Heerlak in Den Bosch kun je terecht voor de meest unieke nailart


Als je nou stipjes, hartjes, smileys of roze vlammen op je nagels gelakt wil hebben, moet je naar Nailart-bar Heerlak in Den Bosch. Niets is hier te gek! Naar aanleiding van de opening van de nieuwe locatie, werd ik uitgenodigd om te komen kijken én kregen mijn nagels ook een opknapbeurt. Lees snel verder voor mijn -geweldige- ervaring bij de meiden van Heerlak!

Heerlak Den Bosch City discoballen nailart

De nieuwe locatie is werkelijk amazing

 

Bij binnenkomst in het pand aan de Verwersstraat 73 is het al direct een feestje. Denk aan discoballen, roze plafond en organische vormen. Alleen al voor het interieur van Heerlak wil je hier een afspraak boeken.

Na een vriendelijk ontvangst mag ik plaats nemen op de fluwelen bank en vang ik al snel de gezelligheid op die bij Heerlak heerst. Lieve meiden -zowel het team als de klanten- kletsen er samen op los en het is hier heerlijk schoon. Nu al een geweldige eerste indruk!

Heerlak Den Bosch City interieur

Prep = key


Eigenaresse Ruby zal er deze middag voor zorgen dat ik weer fresh de nailart-bar uitloop. En geloof mij, ik was heel erg toe aan mooie nageltjes. Op mijn nagels vond je restjes gellak, het grootste deel was er namelijk al afgebladderd. Ruby begon met een zeer uitgebreide verzorging, alvorens zij aan de nailart begon. Want volgens Ruby is voorbereiding het allerbelangrijkste bij de verzorging van nagels. Heel voorzichtig werden mijn nagels gevijld, totdat ze helemaal schoon waren. Ook lag er duidelijk aandacht op (de verzorging van) de nagelriemen. Dat zelfs die mooi kunnen zijn, heb ik pas tijdens deze afspraak ondervonden. Er wordt hier uitsluitend met vegan en ecologische producten gewerkt.

Het succes van heerlak


Terwijl Ruby de eerste laag van mijn nagellak aanbrengt, raken wij ook niet uitgepraat. Ze vertelt dat ze samen met compagnon Annabel Heerlak is gestart in de Ridderstraat. Heerlak werd meteen een begrip in Den Bosch. Dit is dé place to be voor unieke nailart. Met de zogenaamde levels kun je de nailart zo gek maken als je zelf wilt. Maar ook over een single lakje, BIAB of een treatment (erg belangrijk!) raakten de Bosschenaren niet uitgepraat. 

Uiteraard werd de nailart-bar een grandioos succes en zochten de meiden naar een groter pand. Na een lange tijd verbouwen, trok Heerlak eind november in het nieuwe pand. Inmiddels is ook het team van Heerlak uitgebreid met meerdere meiden (ook wel de Nailtechs), die allemaal weer gespecialiseerd zijn in het zetten van nailart. In de toekomst zal Heerlak ook pedicure aanbieden. Je teennagels kunnen binnenkort dus ook helemaal vrolijk gelakt worden. Hoe gezellig is dat?

Heerlak Den Bosch City schone salon
Heerlak Den Bosch City nailart

Levels, Focus en precisie  


De basislagen zijn gelakt en droog. Dat betekent dat de nailart opgebouwd kan worden. Eerder die week had Ruby mij geïnspireerd met toffe nailart-designs. Omdat ik twee dagen later in het vliegtuig naar Zuid-Afrika zit, was ik helemaal weg van de designs met felle kleurtjes en leuke patronen.

Nadat Ruby mijn nagels precies volgens het inspiratiebeeld had gelakt, was ze nog niet klaar. “Leuk, maar ik mis iets…” Ruby is niet snel tevreden en daagt zichzelf uit dé perfecte nailart te creëeren. Ze ging staan, keek zowel van veraf als dichtbij naar de designs. Vroeg om advies bij collega’s. Vervolgens werd er goud aangebracht en door kleine beetjes zwarte nagellak, kregen alle designs meer diepte. Ruby’s perfectionisme en bedrevenheid resulteerden in kunst op mijn vingers. En wauw, ik was echt flabbergasted door het eindresultaat. Hoe kun je van zo een klein onderdeel van je lichaam, zo iets moois maken? Na een handmassage en goed geoliede nagelriemen, verliet ik heel blij en met een grote glimlach het pand.

Nailart-bar Den Bosch City Heerlak

Heerlak is de huiskamer waar je mij snel weer terugziet

Dit is niet zomaar een nagelsalon. Nee, Heerlak is eigenlijk een fijne huiskamer waar je maar al te graag elke maand terugkomt. En je hoeft natuurlijk niet elke keer wild te doen met de nailart. Alleen al de treatments en de gezellige klets zorgen ervoor dat jij de volgende afspraak alweer hebt gepland. Net voor Oud & Nieuw ben ik weer bij Heerlak en kijk nu al ontzettend uit naar de nieuwste nailart! Wil jij ook de mooiste nagels? Boek dan snel een afspraak via de website hieronder.

Heerlak: Verwersstraat 73 | Website | Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok