Hier moet je zijn voor de mooiste vintage pareltjes in Den Bosch! 


Vintage shoppen is niet alleen leuk, maar ook duurzaam! Bekijk hier welke (online) winkels jij moet bezoeken om de mooiste vintage pareltjes te vinden.

Studio M Vintage


In een klein authentiek pandje in de Minderbroedersstraat ligt het leuke vintage winkeltje Studio M. Vintage. Mandy verkoopt hier niet alleen de mooiste pre-loved designerkleding, schoenen en tassen, maar ook accessoires. Met merken als Isabel Marant, Les Coyotes de Paris en Ganni ben je hier zeker aan het goede adres. Op zoek naar de mooiste pareltjes? Loop dan zeker even hier naar binnen!

Studio M Vintage | Minderbroederstraat 8A

Studio-M-Vintage-Den-Bosch-City
Studio M Vintage winkel Den Bosch City

Vintage Room 


In de Snellestraat is het paradijsje van de broer en zus Wim en Sarah van Slooten, gevestigd. Sarah heeft een oog voor mooie items en is Wim een echte technicus. Samen hebben zij hun krachten gebundeld en zo is de Vintage Room ontstaan. Je vindt er alles rondom verlichting. Zo kun je hier (alles voor) lampen kopen, maar ook je oude lamp laten oppimpen. Upcycling dus!

Side note: het is niet helemaal vintage, want al het moois in deze winkel wordt nieuw ingekocht. Maar voor verlichting met een vintage look, de tijdloze klassiekers en uitgesproken designs kun je hier zeker vinden.

Vintage Room | Snellestraat 30

Vintage Room Den Bosch City

Swan Market


[PERMANENT GESLOTEN] Swan Market biedt podium aan kleine creatieve ondernemers. In elk hoekje, op elk tafeltje en aan elke muur kom je wel een mooi product tegen van een andere ondernemer. Je shopt hier handgemaakte sieraden, zeep uit Aleppo maar ook vintage musthaves.

Zo ook de meubels van Karin van Kampen, onder de naam ‘Restyled by Karin’. Ze zoekt de mooiste vintage meubels en geeft deze vervolgens een opknapbeurt. Zo heb je altijd een uniek item in je huis dat nog jaren meekan.

Daarnaast zijn er ook producten van Phixi te vinden. Dit bedrijf is opgestart door één moeder en twee dochters. Met een passie voor kleding en styling, zoeken zij naar échte vintage eyecatchers! De focus ligt hierbij vooral op de jaren ‘80 & ‘90 en wil je 100% in je kast hebben hangen.

Swan Market | Hinthamerstraat 67

Swan-Market-Den-Bosch-City

La Folie


De oudste antiekwinkel van Den Bosch? Dat is La Folie! Je waant je hier werkelijk in een prachtige Franse brocante. In 1986 opende Pieter Damen de winkel. Eerst in de Snellestraat en later is de winkel verhuist naar een oud wijnpakhuis in de Uilenburg. De antieke items die verkocht worden, zijn bijzonder oud. Het aanbod komt niet alleen uit Nederland, maar ook onder andere uit Frankrijk en Engeland. Verwacht hier kroonluchters, spiegels, tafels en brocante en religieuze beelden te vinden. La Folie brengt het mooiste van vroeger naar voren.

Tijdens het rondkijken kun je zelfs een theetje of een koffietje drinken.

La Folie | Uilenburg 1

La Folie Den Bosch City

Noa Vintage


Zadig & Voltaire, Chloe, Forte Forte, en Iro. Dit is slechts een selectie van merken die voorbij komen bij NOA Vintage. NOA verkoopt kleding, schoenen en tassen die trendy en in goede conditie zijn. De winkel is gevestigd in Vught en helaas enkel op donderdag en vrijdag geopend. Als je toch de hele week wil shoppen, kun je terecht op haar Instagramshop. Hier worden dagelijks mooie setjes en items gepost.

NOA Vintage | Industrieweg 14B

Wat is jouw favoriete winkel? Laat het ons weten in de comments!

Fotocredits: Den Bosch City & La Folie

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok