Vaders, die verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Op zondag 19 juni vieren we Vaderdag, zodat we hem extra liefde en aandacht kunnen geven. Een cadeautje of activiteit op die dag is onmisbaar. Geen inspiratie? Met deze Vaderdag tips maak jij je papa zeker blij.

m’eat 

Wil jij eens een keer echt iets bijzonders eten in een restaurant? Bij M’eat hebben ze als een van de weinige restaurants de Big Green Egg in de keuken staan. Al het vlees wordt gemaakt op deze BBQ en heeft een heerlijke houtskoolsmaak. Echt een aanrader om heerlijk met je vader te gaan eten.

hellobier pakket 

Met een lokaal bierpakket maak je iedere vader blij en je support ook meteen een Bossche ondernemers. Wat dacht je van een pakket van Hellobier? Zij hebben Den Bosch afgestruind om 8 mooie en smaakvolle speciaalbieren te selecteren. Dit Bossche bierpakket verrast je met heerlijke bieren van verschillende stadsbrouwerijen. Je bestelt hem voor 27,50 op hun website!

M'eat
Vlotte vloot eend

Vlotte vloot

Bij de Vlotte Vloot in Den Bosch kun je een eendenboot huren en zelf over de Bossche wateren varen. Hierdoor leer je de stad vanuit een heel andere hoek kennen. In de elektrische boot is plaats voor twee mensen. Zie jij jezelf al met je pa zitten?

Klik hier voor onze blog over de Vlotte Vloot

 

barrique

Ben je op zoek naar een culinair cadeau? Bij Barrique hebben ze genoeg geschenken voor je. Voor een persoonlijk cadeau maak je een keuze uit het assortiment flesjes en kies je zelf waar je deze mee gevuld wilt hebben. Bijvoorbeeld met likeuren, olie, azijn of whisky’s die voor u vers getapt worden. Je kunt ook je eigen tekst doorgeven die je graag op het flesje geschreven wilt hebben. Erg persoonlijk dus! Kom zeker langs om al het lekkers van Barrique eens van dichterbij te bekijken (en proeven). En wist je ook dat je hier een Whisky Experience kan boeken? Hoe tof is dat! 

 

Homey’s Tools for life

Van zakmessen tot aan steakmessen, bij Homey’s shop je de vetste tools voor in- en outdoor. Of je nu een thuiskok, backpacker, creatieveling of klusjesman bent, de tools van Homey’s zijn er voor elk moment. En wat al helemaal leuk is voor Vaderdag, is dat je de tools kan laten graveren. En wat is er nou leuker dan zo’n awesome mes met de naam van je vader erop. Neem snel een kijkje op de webshop van Homey’s. 

Klik hier voor onze blog over Homey’s

 

Kado’s voor hem

In een van onze nieuwste blogs hebben we alle leukste kado’s voor hem opgesomd. Uiteraard kun je deze kado’s ook goed gebruiken voor je lieve vader! Lees hier de blog met tips voor onder andere Jongens van de Wit en Barkade.

Homey Schiffmacher Den Bosch City
Barrique Den Bosch

Fotocredits: Den Bosch City, AD, Barrique, Homey’s Tools For Life

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok