Den Bosch City Homey's Grilla

In eerste instantie wist je niet dat je het nodig had. Maar eenmaal in het bezit van een tool, staat jou niets meer in de weg. Uiteraard spreken we hier over de tools van Homey’s Tools For Life. Van zakmessen tot aan steakmessen, bij Homey’s shop jij de vetste tools voor in- en outdoor.

Making Memories


Persoonlijk zijn wij groots fan van (onze) Homey’s. Voornamelijk omdat hun tools gewoonweg fantastisch zijn. Ze zijn scherp, hebben vette designs en maken je leven in het algemeen veel makkelijker. Ze staan voor duurzaamheid, kwaliteit en hechten waarde aan veel lol in het leven. Daar houden wij wel van!

Sinds 1970 maakt Homey’s al tools voor iedereen. Maar dan ook echt iedereen! Want of je nu een thuiskok, backpacker, creatieveling of klusjesman bent, de tools van Homey’s zijn er voor elk moment. Met één doel: making memories. Of je nu aan het koken bent of een boomhut bouwt, deze tools zijn er om herinneringen te maken – met je vrienden, je gezin en je partner.

the perfect fit


De tools moeten er niet alleen tof uitzien, maar ook functioneel zijn. Homey’s onderzoekt de interesses, vragen en uitdagingen van vandaag en ontwikkelt op basis daarvan de producten. Wat is er nodig? Wat is écht gewenst? Hoe kan de tool helpen het leven te triomferen? Zo creëert Homey’s de juiste tools voor elke gelegenheid.

Maak jouw borrelplank compleet met Homey’s Charcuterie-messen. Sta jij deze zomer je eten het liefst te keren op een vuurtje? Dan zijn de producten van Grilla een grote aanrader voor jou. Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor iemand die op zichzelf gaat wonen? Overweeg ook zeker eens de Nødigh-collectie. En als buitenmens kan jij nooit meer zonder de Everyday Gear. Zoekende naar andere tools waar jij nooit meer zonder kan? Homey’s heeft er nog veel meer

Homey's Den Bosch Zakmessen
Homeys zakmes dames Den Bosch
Schiffmacher Homey's Den Bosch City

Henk Schiffmacher x Homey’s


Ben je een beetje bekend in de wereld van tatoeages, kunst en literatuur? Dan heb je ongetwijfeld van Henk Schiffmacher gehoord. Deze tattookoning is voornamelijk wereldberoemd voor zijn inkt-creaties. Homey’s heeft de kans gekregen om een productlijn met hem te realiseren. Dit betekent gruwelijk vette designs op messen, speelkaarten en andere tools. 

Henk Schiffmacher, die zichzelf ook graag Hanky Panky noemt, is een Amsterdamse slagerszoon. Mede hierdoor is zijn interesse in vlijmscherpe messen groot. Het is dan ook geen toeval dat graag met Homey’s wilde samenwerken.

Man’s ruin: de verleidingen voor mannen

 

Mooie vrouwen, alcohol, gokken en roken. Het zijn de verleidingen voor mannen die hen kan leiden tot de ondergang. Deze zwaktes illustreert Henk Schiffmacher met de “Man’s Ruin”-collectie. De designs op de tools zijn allemaal uniek getekend door Henk Schiffmacher zelf en zeer herkenbaar voor zijn alledaagse werk. 

Homey Schiffmacher Den Bosch City
Homey's Man's Ruin collectie Den Bosch City

Personaliseren die handel

 

Oké, de állerlaatste reden dat wij fan zijn, is toch wel omdat je de tools kan graveren. I mean… Hoe tof is het om een mes cadeau te krijgen met je eigen naam erop?! (Die je ook rustig voor jezelf mag bestellen, hoor.) 

Dus, heb jij nu ook helemaal de drang gekregen je keuken uit te breiden met toffe messen? Of gaat een vriend van je op avontuur in de buitenlucht? Trakteer jezelf of een ander op een Homey’s tool! Neem snel eens een kijkje op de webshop van Homey’s.

Homey’s Tools For Life: Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Homey’s Tools For Life & Anne op ‘t Hoog Fotografie

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok