Bossche hond Eddie: @Eddiefromholland


Het is één van de bekendste hondjes van de Bossche Binnenstad: Eddie, beter bekend als ‘Eddie from Holland’. Eddie is (veel te) vaak in de Korte Putstraat of in de Uilenburg te vinden. Ze heeft op Instagram meer volgers dan de gemiddelde Bosschenaar en menig restaurant kookt een apart bordje voor Eddie. Naast model en acteur is Eddie sinds kort ook een succesvol ondernemer.

CEO van STUDIO PROUD


Bossche hond Eddie is de CEO van Studio Proud, een en trendy online webshop. Hier verkoopt Eddie alle benodigdheden om jouw viervoeter optimaal te stylen en te verwennen. Denk aan hondenriemen, hondenmanden, de juiste shampoo en gepersonaliseerd hondenvoer.

Eddie is een Bosschenaar in hart en nieren, het kantoor van Studio Proud is daarom ook gevestigd aan de Rietveldenweg. Daar vind je haar elke dag.

speciale den boch city actie: de ‘handsfree’ cityLine


Speciaal voor de lezers van Den Bosch City mogen we van Eddie een speciale aanbieding doen: de ‘Handsfree’ CityLine is een hondenriem die speciaal designed is voor de “city walks”. Heerlijk door de stad wandelen met je hond zonder dat je constant je hond in je hand hoeft te houden. Daardoor heb je alle ruimte om tassen te dragen of lekker rond te kijken op de markt of winkels, maar ook om heerlijk te gaan joggen met je hond. Wil je jouw hond toch aan de hand naast je laten lopen, dat kan! Je kunt deze “handsfree” lijn ook als gewone riem gebruiken.

Studio Proud - Den Bosch City - Eddie profile
Studio Proud - Den Bosch City - Bossche hond Eddie Oeteldonk
Studio Proud - Den Bosch City - Eddie Station
Studio Proud - Den Bosch City - Bossche hond Eddie Oeteldonk Centraal Station Den Bosch
SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers
[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”huisdieren”]

VOER OP MAAT: DOE DE TEST


En hoewel Eddie vaak op de Bossche terrassen te vinden is en weet wat ze lekker vindt, realiseert ze zich ook het belang van gezonde, passende voeding. Daarom heeft Studio Proud een test ontwikkeld die kijkt naar het juiste voer voor jouw viervoeter. Die test doe je hier!

Maak kennis met de gave producten van Studio Proud: Website | FacebookInstagram
En bezoek natuurlijk de Instagram van @EddiefromHolland

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok