Losjes Hemelvaart – Eindelijk mogen we weer dansen op een festival

 

Het lijkt erop dat er dit jaar weer mooie festivals georganiseerd mogen worden, zo ook Losjes. Op 26 mei 2022 openen de deuren van dit festival voor het eerst weer op de Tramkade.  Losjes wil mensen samenbrengen in een mystieke wereld, ze laten loskomen van gisteren en het gevoel van vrijheid delen waarin iedereen gelijk is.

Losjes organiseert sinds 2012 evenementen en na twee jaar is de organisatie weer bovengronds en laten zichzelf weer zien. “De afgelopen periode was voor niemand een feest”, zegt mede-organisator Robert Hoskam. “We vielen stil door het virus, wat moet je dan doen? We besloten redelijk snel dat we geen evenementen wilden organiseren vanuit biertafels, dat zijn wij gewoon niet. Wat we wel deden? We zijn terug naar de essentie gegaan om het merk Losjes weer helder te krijgen. Waarom willen we eigenlijk evenementen organiseren? Wie is onze doelgroep? Vele sessie’s hebben gezorgd voor een sterke visie, inclusief een spiksplinter nieuwe visuele identiteit. We zijn weer klaar voor de toekomst.”

Losjes is een festival dat je beleeft


Bij Losjes kom je niet voor de grote namen, maar juist voor een beleving, een wereld waarin je wordt meegezogen. Zoals de organisatie zelf zegt: “Losjes programmeert een gevoel.” Er komen maar liefst 17 acts voorbij, waaronder Afra, Elias Mazian, Kamma & Masalo, Remco Beekwilder en Tafkamp, maar ook een live act als Paranoid London. “We willen de bezoeker zo dicht mogelijk bij de artiest brengen, je moet hem kunnen high-fiven. Hij of zij is degene die de bezoeker energie geeft”, zegt mede-organisator Cees van Balen.

Losjes Hemelvaart 2 Den Bosch City
Losjes Hemelvaart 3 Den Bosch City

” Na twee jaar eindelijk weer een stip op de horizon. We gaan elkaar weer zien tijdens Losjes Hemelvaart op de Tramkade. “

– Losjes

Voor in jouw party agenda: Losjes Hemelvaart


Tijdens Losjes Hemelvaart zijn er drie verschillende stages te vinden op de Tramkade. Het festival is van 13:00u tot 00:00u op donderdag 26 mei. Woensdag 2 februari is de reguliere ticketverkoop gestart. Voor €29,95 ben jij erbij tijdens Hemelvaart 2022. Kaartjes ritsel je via de website van Losjes!

Losjes | Website | Facebook | Instagram

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok