Bereid je voor op carnaval met de producten van Oeteldesigns

 

Natuurlijk transformeren wij bij Den Bosch City op zondag 19 februari 2023 om klokslag 11 over 11 in Oeteldonk City. Fanatieke Oeteldonkers als dat we zijn, zijn we voor jullie opzoek gegaan naar de beste plek om jouw nieuwste Oeteldonk-items te scoren. Die hebben we gevonden: Oeteldesigns!

Bossche ondernemers


Oeteldesigns is opgericht door twee jonge Bossche ondernemers: Len Konings en Wout Coelen. Deze ambitieuze feestbeesten kwamen tijdens de Corona-periode op het idee om Oeteldonk in huis te halen. Hiervoor ontwikkelden ze het Oeteldonk Home-pakket. Niet snel daarna volgde een Rood-Wit-Gele webshop met alle Oeteldonk musthaves. 

Het onmisbare pakket


Len en Wout bieden bij Oeteldesigns zelf ontworpen emblemen, toffe zonnebrillen en accessoires aan die je nodig hebt als je op sjouw gaat. Deze onmisbare musthaves vind je ook terug in het Oeteldonk Home-pakket. Dit pakket is top om cadeau te geven aan een nieuwe Oeteldonker, of om je eigen collectie uit te breiden. In het pakket vind je een Oeteldonk-rugzak, aansteker, veldfles, bril, bandana, flesopener, vlaggetjes, onderzetters, servetten, ballonnen en twee nieuwe emblemen. Dat allemaal voor maar 35 euro, maar in onze webshop bestel je ‘m met korting!

SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers
[product_category per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”oeteldesigns”]

Custom made emblemen


Als je voor unieke emblemen gaat, kun je jouw emblemen zelf ontwerpen bij Oeteldesigns. Stuur jouw ontwerp in en de mannen van Oeteldesigns zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou op de mat valt. Kwestie van erop naaien en klaar is Kees (Minkels). Helemaal custom made, wat wil je nog meer?

Oeteldesigns: DBC Webshop | Website 

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok