Conceptstores zijn hot en brengen de beleving weer terug in de tijd waar iedereen online shopt. Deze Bossche conceptstore is daarom echt een must-see voor ons!  Op het eerste zicht valt de winkel niet op in het straatbeeld, maar wanneer je de shop binnenkomt krijg je een instant happiness gevoel: hebben, hebben, hebben!

Je voelt je hier als een kind in een scandinavisch snoepwinkel. Lekker kuieren tussen de hebbedingetjes door. En ken je dat gevoel wanneer je alleen in een winkel bent en bijna niet buiten durft gaan zonder iets te kopen? Geen greintje awkwardness te bespeuren in deze nieuwe hotspot! De eigenaresse Myrthe begroet mij met een grote smile en vertelt vol passie over haar winkel die ze sinds oktober 2016 heeft geopend.

Conceptstore 21 staat voor uniek design van Nederlandse ontwerpers. De passie voor wonen en design druipt er vanaf: de nieuwste trends zoals een microklimaat lamp van Spruitje tot woonaccessoires handgemaakt by Myrthe herself. Maar wat voor mij het assortiment helemaal af maakt zijn producten van Bossche ontwerpers zoals Esther Sepers. We love buying local!

Mijn persoonlijke favorieten: Pastel-party met deze handgemaakte vaasjes in alle kleuren en vormen

En een Eye-opener van Nederlandse bodem: Veganistische leather-look tassen. En ze voelen ook nog eens ‘echt’ aan!

Van #DIY gesproken: Buiten zelf woonaccessoires ontwerpen en maken doet Myrthe daarnaast ook alles zelf: Van nieuwe ontwerpers zoeken, tot instagram beheren, tot inkopen, tot een eigen webshop beheren.

Design duur? Niet hier. De producten zijn uniek, vaak handgemaakt en toch betaalbaar. Je moet er even (Lees: 100 meter) het bruisende Bossche centrum voor uit, maar dan krijg je ook wat! Je hele interieur inrichten is geen optie, maar als je op zoek bent naar leuke musthaves of een uniek cadeau om iemand te verrassen breng dan zeker even een bezoek aan deze nieuwe conceptstore.

Good to know: Myrthe update elke maand haar shop met nieuwe producten & je kan bijna alles online kopen in haar eigen webshop Room 21

Waar: Hinthamerstraat 137, 5211 MJ Den Bosch.

Openingstijden: Woe & vrij 10:00 – 18:00 |Don 10:00 – 21:00 | Zat 10:00 – 17:00 | Zon 12:00 – 17:00

Contact: info@room21.nl, www.room21.nl

Verhuisbericht: Conceptstore 21 vindt nieuw plekje in de Snellestraat

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok