In het hart van de Uilenburg, in één van de leukste pandjes van de stad, is wijnwinkel Proef gevestigd. Rick en Maud Lennertz (broer & zus), beiden opgeleid door de Wine & Spirit Education Trust, hebben deze fantastische zaak in 2013 geopend. Ze hebben allebei een passie voor wijn en dat merk je. Het enthousiasme spat er vanaf en de kennis en het advies is top. Anders dan je van een wijnwinkel zou verwachten is Proef een ruime, lichte en overzichtelijk ingerichte winkel. En de naam zegt het al: je mag hier de wijnen proeven! Maud en Rick willen graag dat hun klanten weten welke wijn zij thuis ontkurken… Daarom staat er in de proefbar altijd een selectie wijnen open om te proeven. De wijnen komen vanuit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot de nieuwe wijnwereld.

Wijnwinkel Proef wijnen Den Bosch City

Wijn proeven als uitje

Je kunt bij Proef ook terecht voor exclusieve proeverijen. Super als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellige belevenis met vrienden. Je krijgt dan 6 wijnen met mooie kazen, noten, olijven en charcuterie. Het is ook mogelijk om van je proeverij een echte wijn en spijs beleving te maken. Bij iedere wijn wordt dan een bijpassend luxe gerechte (zowel warm als koud geserveerd). En dat voor slechts €35,00 per persoon.

Daarnaast organiseert Proef ook regelmatig Masterclasses in de winkel. Wil je weten wanneer de volgende masterclass gegeven wordt? Schrijf je dan in voor de Proef nieuwsbrief.

Mocht je in de buurt zijn, stap dan zeker deze winkel eens binnen. Proef is een ervaring; dat proef je in sfeer en smaak!

Wijnwinkel Proef is verhuisd van de Uilenburg naar Kardinaal van Rossumplein. Lees het verhuisbericht hier.

Proef
Nieuwe adres: Kardinaal van Rossumplein 4
E: info@proef-denbosch.nl

Proef | Website | Facebook 

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok