In hartje centrum Den Bosch achterin de Vughterstraat in een smal steegje zit Bed & Breakfast Achter de Kan verstopt. Luciënne van der Linden is eigenaresse van dit prachtige, verborgen paleisje. Nadat je de steile trap hebt beklommen, kom je in zee van licht; wauw wat mooi!

Er zijn 3 prachtige kamers met elk een eigen badkamer en toilet, het heeft dus eigenlijk iets weg van een mini hotelletje! Alle kamers zijn even leuk ingericht en voorzien van een heerlijke boxspring, tv en wifi.

Handig: er is nog een toilet op de gezamenlijke gang, hoef je je niet te schamen als je met je nieuwe verkering bent ;-).

Er is ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar een (eet)tafel staat en waar jezelf verse espresso koffie/thee kunt zetten. Een fijne plek om bijvoorbeeld te werken of relaxen. Bij mooi weer kun je lekker op het dakterras zitten. Ook staan er vaak koekjes en fruit klaar.

Maak zelf een ontbijtje met vers brood van de bakker om de hoek, of boek een ontbijtje bij je reservering bij. Je krijgt dat een voucher van café BUURT om de hoek. Gegarandeerd een goed begin van de dag!

Achter de Kan Den Bosch City 1
Achter de Kan Den Bosch City 2

Bed & Breakfast Achter de Kan is echt een TOP plek om te verblijven na een dagje shoppen! Je kunt ook alle 3 de kamers boeken met bijvoorbeeld 6 vriendinnen, je hebt dan het paleisje helemaal voor jullie zelf! Leuk voor een girls weekend!

Boek hier jouw verblijf in deze toffe B&B >>>

Bed & Breakfast Achter de Kan

Achter de Kan 3a
5211 GM ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 6 41 74 91 49

Volg B&B Achter de Kan op Facebook & Instagram
Website: bbachterdekan.nl

Bekijk ook eens andere hotels voor een fijn weekendje weg in Den Bosch!

Foto credits: Achter de Kan

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok