Check hier wat er in het weekend van 22 – 26 december te doen is in Den Bosch met de Kerstguide

Hohoho!

Het weekend komt er weer aan en dit weekend staat natuurlijk in het teken van Kerst. Dit betekent gezellige verlichting in de stad, de geur van oliebollen en warme glühwein. Lees in deze Kerstguide wat er allemaal te doen is in ons mooie stadje.   

Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste berichten. En schrijf je ook meteen in voor onze nieuwsbrief, zo mis je nooit meer iets!

Fijn weekend!
– Den Bosch City

Heb je nog geen plannen gemaakt voor de kerstdagen? Heb je geen zin om te koken en wil je ergens een lekker hapje gaan eten? In deze blog lees je waar je terecht kunt tijdens Kerst!

Na al die ontbijtjes, lunchjes en diners is het natuurlijk tijd om te feesten. In deze blog lees jij waar je jij terecht kan voor een knallend kerstfeestje!

Weekend Guide Den Bosch City Het hele Weekend

Kerststal in de Sint-Jan

Dit jaar staat de kerststal in het teken van het 800-jarig bestaan van kathedraal. Het geboorte-tafereel van Jezus bevindt zich ditmaal in een Middeleeuwse stad. Betreed de stadspoort en bewonder de mooie kerststal.

Sint-Janskathedraal
Het hele weekend
10.00 – 17.00 uur

Mini-Winterparadijs

Dit jaar gaat het Bosch Winterparadijs helaas niet door. Gelukkig staat Joris’ kerstboom wel gewoon op de Parade sinds vorig weekend. Er zijn ook kraampjes met warme chocomel, glühwein, churros en oliebollen! Ga gezellig bij de vuurkorf zitten terwijl de kids in de draaimolen spelen.

Parade
Het hele weekend

Wintercircus Pallasso

Een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving: The Magical Winter Edition van het circus!

Sportiom
Het hele weekend

Holiday on Ice Supernova

In 2022 zal het wereldberoemde Holiday on Ice van 22 t/m 26 december in de Brabanthallen te zien zijn met de nieuwe show SUPERNOVA. De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal.

Brabanthallen
Do & Vr: 20.00 uur
Za: 15.00 uur
Zo: 14.00 uur
Ma: 12.00 & 16.00 uur

Feestje | Leroy Rey

DJ Leroy Rey is sinds de jaren ’90 on the scene en ondertussen moeten de meeste Bosschenaren deze held wel kennen! Deze vinyljunk kent maar twee soorten muziek: goede muziek en andere muziek. Verwacht de heerlijkste tunes in een mix waarin elk genre opeens bij elkaar past. 

Werkwarenhuis
22.00 uur

Shoppen | Snuffelmarkt

Op maandag 26 december 2022 kan je lekker snuffelen op de snuffelmarkt in de Brabanthallen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Brabanthallen
9.00 – 16.30 uur

Theater | Kerstvoorstelling d’Irque & Fien

De fantastische familie-kerstvoorstelling Carrousel des Moutons van D’irque en Fien komt in de Kerstvakantie naar de Verkadefabriek. Een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze: wat absoluut niet kan, gebeurt hier echt! Laatste kaarten!

Verkadefabriek
16.00 uur

Muziek | Open Kerst Podium

Muzikanten, zangers en zangeressen kunnen zich aanmelden of gewoon binnenlopen. Meld je even bij de sessieleider als je mee wilt doen. Je wordt dan vanzelf op het podium geroepen. 

Huiskamerpodium café
15.00 – 19.00 uur

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok